Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što Hrvati slušaju

Leta 3 nema na Billboardovoj listi najslušanijih u Hrvatskoj, a na YouTubeu je situacija malo bolja

Opatija: Tiskovna konferencija pobjednika "Dore 2023. "
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/5
21.02.2023.
u 13:00

Od prošle godine Billboard objavljuje i listu 25 najslušanijih pjesama u Hrvatskoj, a najnovija lista pokazuje kako je najslušanija pjesma bila "Automatti" od Nuccija

Iz mjeseca u mjesec svjedočimo kako na YouTube trendingu među prvih deset mjesta gotovo nikada nema naših domaćih izvođača. Hrvati na YouTubeu već dulje vrijeme najviše slušaju rap, trap i folk iz našeg susjedstva, pa su tako na listi najslušanijih pjesama na YouTubeu kod nas redovito pjesme Darka Lazića, Voyagea, Raste, Devita, Seke Aleksić i brojnih drugih, a naše zvijezde rijetko kada zauzmu poziciju među dvadeset najslušanijih.

Od prošle godine Billboard objavljuje i listu 25 najslušanijih pjesama u Hrvatskoj, a najnovija lista pokazuje kako su najslušanije skladbe tijekom prošlog tjedna bile sljedeće:

1. Automatti - Nucci
2. Flowers - Miley Cyrus
3. Bella Hadid - Voyage X Nucci
4. La La La - Voyage
5. Djerdan - Sanja Vučić X Nucci
6. Nad****a - Zera
7. Sava I Dunav - Henny & Breskvica
8. Karamela - Jala Brat x Buba Corelli x Devito
9. Život Skup - CVIJA I COBY
10. Sip - Grše
11. Karneval - Sajfer
12. Kalaši - Zera
13. Poljupci U Zoru - Hurricane
14. Omadjijan - Sanja Vučić
15. Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira
16. Gad - Voyage X Nucci
17. I'm Good (Blue) - David Guetta & Bebe Rexha
18, Unholy - Sam Smith & Kim Petras
19. Svadba - Rasta X Alen Sakić
20. Pismo - Darko Lazić X Voyage X Rasta
21. Kokakola - Relja Torinno & Popovska
22. Coco - Jala Brat X Buba Corelli
23. CC #3 - Crni Cerak
24. Dylan Blue - Đorđe
25. London - Voyage x Elena Kitić

 

Na ovom popisu nema Leta 3 ni njihova hita "Mama ŠČ" kojim će Hrvatsku predstavljati na Euroviziji ovog svibnja u Liverpoolu. Ali Let 3 zato dobro kotira na trendingu na YouTubeu gdje njihov nastup na Dori u Opatiji ima 3,2 milijuna pregleda u devet dana od objave ovog videa. Vodeću poziciju na trendingu YouTubea kod nas ima izvođač Nucci s pjesmom Automatti koja ima 5,9 milijuna pregleda.

 

Nuccijeva je glazba miks trapa, rapa i elektroničke muzike, a njegov glazbeni uzlet dogodio se s pjesmom "BeBo" koju je objavio u ljeto 2020. godine, a koja je nastala tijekom karantene na samom početku pandemije koronavirusa i sada ima 22 milijuna pregleda na ovoj platformi. Na drugom mjestu trendinga je Breskvica s pjesmom Bad Boy koja ima 4,3 milijuna pregleda, a nešto malo više pregleda od Leta 3 ima Zera s pjesmom NAD****A koja ima 3,7 milijuna pregleda. 

VIDEO Mrle iz Leta 3: Volim kad su zabrane. Od zabrana nama uvijek lijepo rastu brkovi i još neke stvari

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
13:46 21.02.2023.

LET 3 postoje 40 godina i njihova cijela ideja nije samo glazbena več neks vrsta performansa i provokacije.Jbg.to čobani u nas ne kuže.Oni bi slali Keđe i Mije da pjevju na "materinjem" engleskom pjesmuljke kakvih ima milion po Americi i Engleskoj i to u šou zvanom "Eurovizija" ,koji je več desetljeća obićna izbljuvotina same izvorne ideje.Dakle NE POSTOJI bolji kandidat Hrvatske za takvo što.Drugo ,Hrvati slušaju pizdarije a najžalosnije turbo folk cajke koji su dno dna i govore koliki je prosječni intelekt prosječnog slušatelja u RH.Al to je druga priča.

DE
Demigodessnixie
14:02 21.02.2023.

A da napisete nesto o tome kako se nabrijava gledanost na Youtube

Avatar BoljeDaŠutim
BoljeDaŠutim
15:15 21.02.2023.

Ne slušaju to Hrvati, to slušaju iz bosansko-srpskih brakova sa hrvatskim državljanstvom, a to je velika razlika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije