Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavio bi 55. rođendan

Legendarni glazbenik vodio je kćerkicu na tulume, a posebno ga pamte po incidentu na Porinu

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/7
20.08.2019.
u 10:20

Neprežaljena legenda hrvatske glazbene scene Dino Dvornik danas bi slavio 55. rođendan.

Jedan od najboljih glazbenik ovih prostora, neprežaljena legenda Dino Dvornik danas bi proslavio 55. rođendan.

Dandanas se prepričavaju dogodovštine kralja funka i njegovih bliskih suradnika, a na društvenim mrežama njegova supruga Danijela često zna podsjetiti kakav je Dino bio privatno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danas bi mu bio 55 rođendan❤️! Fališ. #volimote #uvijekusrcu #mojzivotniucitelj

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

 

- Danas bi mu bio 55. rođendan! Fališ - napisala je u svojoj objavi Danijela Dvornik. 

Nedavno nas je podsjetila kako je to izgledalo kada bi joj Dino poslao razglednicu i zapitala se gdje su nestali takvi muškarci.

- Nekada bi mi znala doći kartolina, kao ova iz Swiss, doduše prije bi On došao kući nego kartolina, ali bitna je namjera i trenutak iznenađenja kao i sama poruka. I danas dok sam nešto tražila , naletim na ovu kartolinu koja me jednako oduševi kao onda prije mnogo godina. Gdje su nestali takvi muškarci? - zapitala se.

Nerijetko uspomene dijeli i njegova kći Ella Dvornik, najpoznatija hrvatska blogerica i influencerica. U objavi od prošlog tjedna otkrila je kako su njezini roditelji izgledali na vjenčanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Osamdesete su bile godine, kad su se oni vjenčali. 🥰 #MamaiTata

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

- Osamdesete su bile godine, kad su se oni vjenčali  - podsjetila je Ella, a prije njeg ove godine Danijela je sama podijelila fotografiju s vjenčanja.

Puno njihovih objava govori o tome koliko je glazbenik bio brižan suprug i otac, ali javnost se često prisjeti njegovih šašavih pothvata, kao recimo onog s Porina 1997. godine kada je dodjelu u Opatiji obilježio uriniranjem po gostima koji su sjedili na terasi kafića s balkona hotela.

Njegov prijatelj te godine Davor Gobac bio je prezenter, ali je zanemario scenarij te je u izravnom prijenosu poručio majci da 'bude sigurna da neće raditi nikakvu nepodopštinu jer je smješten u sobi s Dinom'. Njih dvojica su se često provodili, a kada je Dino postao otac to nije prestalo.

Naime, jednom ga je Davor nagovorio da svo troje - Dino, Ella i on odu na tulum na Ribnjak. Danijela je, kad je došla kući, izbezumljeno nazivala po gradu kako bi doznala gdje su joj odveli kćer.

- Kad je došla tamo, ušla je u spavaću sobu i našla nas kako smo zaspali na bračnom krevetu, a Ella je puzala po sobi. Danijela se počela derati na nas, a Dino joj je odgovorio: ‘Išli smo je uspavljivati pa smo mi zaspali’ - rekao je Gobac.

Podsjetimo, 7. rujna 2008. godine Dino Dvornik preminuo je u snu u 45. godini života u svom stanu u Zagrebu. Kremiran je i pokopan 10. rujna na zagrebačkom krematoriju na groblju Mirogoj. U Splitu, njegovom rodnom gradu, također je bio organiziran ispraćaj na Peristilu, gdje se okupilo nekoliko tisuća ljudi.

 

Komentara 3

SV
sveznam1
10:54 20.08.2019.

uhljeg od tate nista vise i plagijator

MA
mare0801
21:22 15.12.2019.

Imao je zaraznu energiju i puno ekstra pjesama, ali budimo realni, i onda smo svi znali da je razmaženi sinčić. Iz ovog članka sam doznala da je jedva znao i pisati. A za ove dvije što ostadoše iza njega, aa neka se grebu o to malo "zvjezdanog praha" što je iza Dina ostalo.

DJ
DjD
12:38 20.08.2019.

Urinirao po gostima!? Puno lipo. A bitno da je dite dobro odgojio. Te da čitava familija i nakon njega može živjeti dalje bez da ga reciklira čim malo padnu u zapećak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije