Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi okršaj

Bijes na Ellu Dvornik: 'Sad imaš dijete pa ti smeta, a do sad ništa...'

Foto: Instagram
1/3
10.08.2019.
u 10:37

Najpoznatija hrvatska blogerica Ella Dvornik redovito komentira svakodnevne situacije iz svog života i okoline, a poslijednja objava izazvala ja lavinu komentara i raspravu.

Ella Dvornik često primjećuje stvari u okolini i ne suzdržava se kritika na račun istih.  Naime, 28-godišnja blogerica i influencerica opisala je nered u zagrebačkom parkiću i prozvala sugrađane.

- Poseban krug pakla za odrasle ljude koji ovo rade u dječjim parkovima - napisala je Ella ispod fotografije na kojoj se vide opušci cigareta u dječjem parku. Njezinu reakciju podržali su mnogi, ali dio pratitelja je oštro osudio njezin stav.

- Nisi li ti Splićanka?? A sad te brinu opušci...Lol, zašto ne slikaš šprice i igle po parkovima... Ovo vam je najmanji problem - napisao je pratitelj, a Ella mu je ubrzo odgovorila.

- Iz koje si ti dimenzije ispao, cijeli život sam u Zagrebu. A ima šprica i u Zagrebu sigurno - tvrdila je, a komentator je nastavio s raspravom: " Iz realne. Pored svih sr**a u zemlji, tebe muče opušci? Jer sad imaš dijete pa ti smeta, a do sad ništa... Kad već pišeš, daj nešto pametno", odbrusio je bloggerici.

Ovo nije prvi put da Ella ima okršaje putem negativnih komentara na svojim profilima društvenih mreža. Podsjetimo, dok je bila u Münchenu sa suprugom Charlesom jedna pratiteljica je komentirala koliko je neobično što joj je Charles privlačan.

-Što te boli briga, ljepota je u očima promatrača. Ne spavaš ti s njim. Čovjek je dobar otac, čovjek, gospodin, gentleman. I prezgodan je kome treba bit", napisala je Dvornik i dodala: "Btw i dobar je u krevetu - objasnila joj je Ella.
 

Ključne riječi

Komentara 20

TH
thu
11:28 10.08.2019.

Ajde Ella do neki dan si i ti cugala po klupicama i bacala opuške... čemu čuđenje...?!

Avatar freen
freen
11:53 10.08.2019.

ajde ju maknite s portala,molim vas.

IL
ilija26
11:56 10.08.2019.

Kome je uopce bitno sto ova misli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije