Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA PROBLEMA

Lana Klingor Mihić oštro o ljudima u kinologiji: 'To nisam doživjela u 42 godine života"

Lana Klingor Mihić
Foto: Instagram
1/12
19.08.2022.
u 13:15

Netko ju je anonimno pitao ima li preporuku za nove i mlade ljude u kinologiji, a ona je odgovorila: "Imam, ali se ona totalno kosi s mojom osobnošću i onime što ja inače jesam, a glasi sljedeće - sa svima lijepo, a s nikime iskreno", rekla je Lana i dodala kako misli da je tako najpametnije.

Glazbenica i poduzetnica Lana Klingor Mihić (41) posljednjih godina bavi se uzgojem pasa, a redovito i posjećuje izložbe. Budući da joj se nedavno jedna kuja oštenila na Instagramu je objasnila svu proceduru oko toga, ali i otkrila kako ima problema s Kinološkim savezom Hrvatske. Netko ju je anonimno pitao ima li preporuku za nove i mlade ljude u kinologiji, a ona je odgovorila:

"Imam, ali se ona totalno kosi s mojom osobnošću i onime što ja inače jesam, a glasi sljedeće - sa svima lijepo, a s nikime iskreno", rekla je Lana i dodala kako misli da je tako najpametnije. "To što sam doživjela u kinologiji (od ljudi) nisam u 42 godine života", objasnila je Lana. 

Kako uzgaja tri pasmine – shiba inu, jazavčare i akite, priznaje kako joj je ova posljednja možda i najdraža. Pitali su je i ih hoće li imati još pasmina, a ona je rekla kako to nije izgledno jer smatra da je i ovo previše za jednog uzgajivača iako ona i suprug Ante Mihić to nikada nisu smatrali poslom već hobijem. Otkrila je i kako ponekad zna odbijati ponude za kupnju jer razluči kako ljudi nisu svjesni brige koju pas zahtijeva već srljaju zbog njihove slatkoće. Za kraj je priznala kako se uzgajivačnicom najviše bavi Ante, dok ona balansira i oko drugih poslova...

VIDEO: Preminuo je višestruko nagrađivani novinar Mislav Bago

 

Ključne riječi

Komentara 1

HU
Humbleandhonest
16:20 19.08.2022.

Nis kim iskreno? Bože dragi, kamo ide ovaj svijet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije