Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sretno dijete'

Marko Grubnić pohvalio se da je na poklon dobio novi automobil: 'Moja beba'

Foto: Instagram/Screenshot
1/17
19.08.2022.
u 09:30

Hvala Vlado na potpunom doživljaju i iznenađenju - napisao je uz snimku te dodao ''moja beba''. Potom je podijelio i fotografiju na kojoj je pozirao ispred vozila te otkrio kako se osjeća ''kao sretno dijete''.

Stilist Marko Grubnić (39) na svom se Instagram profilu pohvalio da je na poklon dobio novi automobil. Objavio je snimku na kojoj skida ogromnu crvenu mašnu i povlači navlaku s automobila koji je parkiran u garaži.

- Hvala Vlado na potpunom doživljaju i iznenađenju - napisao je uz snimku te dodao ''moja beba''. Potom je podijelio i fotografiju na kojoj je pozirao ispred vozila te otkrio kako se osjeća ''kao sretno dijete''. Grubnić nije otkrio o kojoj marki automobila je riječ, a ni kojim povodom je dobio dar.

Foto: Instagram
Podsjetimo, Marko je donedavno uživao u godišnjem odmoru, a s pratiteljima je podijelio nekoliko fotografija. Posebno se istaknula zanimljiva modna kombinacija koja je oduševila pratitelje.

Pozirao je u kupaćim gaćicama tigrastog uzora koje je kombinirao s raskopčanom traper košuljom i zanimljivim slamnatim šeširom i crnim sunčanim naočalama."Dakle vrh'', ''Odlična kombinacija'', ''Slatkica'', pisali su pratitelji dok su mnogi ostavili emotikone vatre te mu tako poručili da izgleda sjajno.

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar istovari
istovari
10:03 19.08.2022.

Koliko li samo muha uleti u usta koja nikad ne zatvara...

PI
Pilatus
10:16 19.08.2022.

Zvjezdan krije od porezne marku, kako ne bi platio porez i davanja koja idu uz poklon u naravi

TS
tsurusaki
19:01 19.08.2022.

Ima biti da je istinita ona Hasina priča o razlici izmedju gay i deperčina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije