Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Otimačica muškaraca"

Kićina crna žena o razgovoru sa suprugom svog ljubavnika Ilića: Prijetila mi je kad sam bila trudna

Beograd: Suđenje Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavnice Mirjane Antonović povodom dokazivanja očinstva
Foto: Antonio Ahel
1/8
10.06.2022.
u 20:05

Završena je sudska trakavica između pjevača Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavnice Mirjane Antonović. Sud u Srbiji donio je presudu u kojoj stoji kako je Devin biološki sin Miroslava Ilića. Nakon duge i mukotrpne sudske bitke Mirjana je na društvenim mrežama otkrila da je sud presudio u korist njezina sina Devina kojeg Ilić nije htio priznati, a iz dana u dan pojavljuju se novi detalji o Mirjani i njezinom životu.

Završena je sudska trakavica između pjevača Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavnice Mirjane Antonović. Sud u Srbiji donio je presudu u kojoj stoji kako je Devin biološki sin Miroslava Ilića. Nakon duge i mukotrpne sudske bitke Mirjana je na društvenim mrežama otkrila da je sud presudio u korist njezina sina Devina kojeg Ilić nije htio priznati, a iz dana u dan pojavljuju se novi detalji o Mirjani i njezinom životu koji je opisala u knjizi ''Ovo malo istine', piše Kurir.rs. Između ostalog, prisjetila se i prvog razgovora s Gordanom Ilić.

- U osmom mjesecu trudnoće bila sam u Beogradu u stanu od svoje sestre Jelice. Pričale smo o imenu Kristian koje je odabrao Miroslav i planovima za sina kojeg smo s nestrpljenjem iščekivali. Jelica je skoknula do dućana kada je zazvonio telefon u hodniku.

''Mirjana Antonović ovdje, izvolite'', rekla sam. ''A ti si ta Amerikanka? Otimačica muževa? Nije ti dosta što si ga zavela, još ćeš mu roditi i dijete. Ako rodiš to dijete, ubit ću i njega i tebe i Miroslava i našu djecu i sebe na kraju'', vrištala je u slušalicu Gordana- napisala je u knjizi Mirjana pa dodala:

- Pozlilo mi je od tog poziva. U glavi mi je odjekivala prijetnja da će netko ubiti moje nerođeno dijete. Bilo mi je žao Miroslava - zaključila je Antonović.

Foto: Damir Špehar/PIXSELL

Posjetimo, nakon sudske presude oglasio se i Mirjanin sin Devin te iskreno rekao što misli o ocu.

– Istina je jedna i od nje se ne može pobjeći. Meni u životu nije potreban otac i zahvalan sam što sam imao hrabru i požrtvovnu majku sa živcima od čelika.

Otkrio je i kako je Mirjana oduvijek lijepo pričala o Miroslavu i uvijek nalazila opravdavanje za njega te da ga najviše pogađa što njegov otac nije onakav kakvog ga je zamišljao. Dodao je i kako je pjevača vidio jednom kada je bio dijete te kako je volio slušati njegove pjesme.

VIDEO Panika na vjenčanju Britney Spears! Bivši suprug uhićen pred vilom; na zabavi Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore...

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Mudlin
Mudlin
23:07 10.06.2022.

Redovna doza srbovanja po "hrvatskom" portalčini ne posustaje! Bravo geđoslavi, tak se zarađuje plaća. U Hrvatskim kUnama, naravno.

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
04:19 11.06.2022.

sama je dizala noge i vrištala a sad krivi druge

DU
Deleted user
07:31 11.06.2022.

Imao je Kičo sreću što mu je puklo s ovom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije