Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva cifra!

Kći hrvatskog tajkuna ljetuje s Anom Bučević, a ovoliko košta njezino ljetovanje

Foto: Instagram screenshot
1/6
28.06.2019.
u 19:18

Na snimci od prošlog ljeta koju je objavila Ana Bučević s njom vidno uživa Iva Todorić, kći Ivice Todorića. Čini se da se i ove godine odlučila za ljetovanje s istim društvom.

Prošle godine Iva Todorić, donedavno Balent, bila je na krstarenju s Anom Bučević koje je koštalo 16.000 kn za tjedan dana. Snimke s društvenih mreža potvrdile su da se društvo dobro zabavljalo, a tada je Iva rekla da joj je krstarenje nešto najljepše što je doživjela.

- Sedam dana biti u takvom lijepom okruženju, to je nešto neprocjenjivo u životu - pohvalila je svoju prijateljicu koja je jučer objavila da se razvodi od supruga Saše Dvornika.

Ove godine, samoprozvana motivacijska govornica Ana Bučević organizira još jedno grupno ljetovanje kojeg ona naziva 'vortex lejtovanje' u Biogradu na Moru. Raspoloženi polaznici su se već počeli skupljati, a idućih sedam dana će im Ana držati predavanja kako se nositi sa životnim izazovima, piše 24 sata.

Ovdje se pojavila i Iva Todorić, a cijena ovogodišnjeg ljetovanja s Anom Bučević je 1.100 eura, odnosno 8.000 kn.

Podsjetimo, nakon što je Saša Dvornik napisao nekoliko objava na Facebooku u kojima nije birao baš najljepše riječi za svoju suprugu Anu Bučević, ova životna trenerica odlučila se oglasiti o odnosu sa suprugom i potvrdila je kako se razvode.  Doznala je, tvrdi, kako je njen suprug donosio odluke i izbore bez njenog znanja i tako je štetio obitelji. Ona je, veli, napravila sve da mu pomogne shvatiti kako su njegove odluke štetne.


 

- Nije me slušao i nije ih priznavao. Ne možeš pomoći onome koji pomoć ne traži. I ne preuzima odgovornost za svoje postupke. Toliko znam. Naš razvod je sporazuman, ali njegov Ego kao što vidite ponekad luduje i nije ga u stanju kontrolirati. Šutjela sam do sada iz više razloga. Htjela sam mu  pomoći da se vrati na pravi put. Oprostom i ljubavlju. Htjela sam da osvijesti svoje izbore i gdje će ga odvesti. Htjela sam, što i jesam u  našoj intimi riješiti sa zavodom za socijalnu skrb da mi pomognu savjetima kako da s izborima koje donosi ostane prisutan tata našem sinu.  Napravila sam sve da zadrži integritet i dostojanstvo. Na žalost, on ni ovog trenutka nije svjestan izbora koje i dalje donosi. Jasni su meni  obrambeni mehanizmi i napade kao obrane. To je čovjek kojeg sam ludo voljela 7 godina i dala mu svoje puno povjerenje i ljubav. Ali ja živim ono što pišem u svojim knjigama. Znam i što ljubav nije. I kada izgubiš u nekoga povjerenje shvatiš da onog najvažnijeg za sretan brak više nema. Prijateljstva. A ja ljubav dišem. I disala sam je svakog trenutka našeg braka. - napisala je Ana na svom Facebooku.
 

Ključne riječi

Komentara 11

US
USA
21:37 28.06.2019.

Ha ha kcer tajkuna koji u 70-oj godini zivota trci bjezeci pred novinarima, a na nozi mu lokator koji mu prijeci izlazak iz kvarta. Kcer tajkuna koji vise nema Mercedes i jahtu, koji vise nema otok na koji 35 godinaa nije platio koncesiju. Pa kakav je to tajkun. Pa to je lopina koji je unistio tisuce malih firmi i na kraju ostavio 63 milijarde kuna duga u vlastitoj korporaciji. Koji na racunu u trenutku blokade ima 16 kuna.

RZ
Rocky.Zg
20:38 28.06.2019.

da mi je vidjeti koji su to likovi koji tako masno placaju pricu o vortexu i slične bedastoce

BU
busbus59
19:54 28.06.2019.

Dajte se više skulirajte i nemojte nas daviti ovim nebitnim osobama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije