Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumac na operaciji

Kći Emira Hadžihafizbegovića: Žao nam je što je poginula žena, bio je to nesretni slučaj

Emir Hadžihafizbegović
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/12
13.10.2014.
u 18:34

Kći Emira Hadžihafizbegovića izjavila je za Dnevni avaz da njezin otac nije zadobio teže ozlijede u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć na autocesti A3, a u kojoj je jedna žena i poginula

Kći Emira Hadžihafizbegovića izjavila je za Dnevni avaz da njezin otac nije zadobio teže ozlijede u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć na autocesti A3, a u kojoj je jedna žena i poginula.

Slavni glumac nalazi se u Novoj Gradiški na operaciji ruke. Naime, zadobio je ozbiljniji prijelom desne nadlaktice i napuknuće lumbalnog pršljena. – Razgovarala sam s mamom u vezi ozljede kralježnice i rekla mi je da će sve biti u redu. Hvala Bogu, pokretan je i već sutra ili prekosutra bit će prebačen u Zagreb – istaknula je Amra. Rekla je i da je glumac u stanju šoka nakon svega što se dogodilo te je zatražio da uz njega budu samo članovi obitelji.

– Žao nam je što je u toj nesreći poginula žena. Bio je nesretan slučaj, vjerujem da će to dokazati i policijski izvještaj. Nije vidio dok je vozio, mislio je da su dvije trake otvorene. On nikad nikog ne bi povrijedio. Povrede koje je zadobio lakše će prebroditi, ima visok prag tolerancije boli, ali znam da će na njega teže utjecati činjenica da je žena umrla. Iako imamo podršku prijatelja, obitelji, medija, teško se nositi s činjenicom da je netko umro u toj prometnoj nesreći. Teško je i trebat će nam vremena da se oporavimo – zaključila je Amra.

Foto: Ivica Galoić/Pixsell

>>Nakon nesreće, Emir Hadžihafizbegović završio na operaciji ruke

>>Hadžihafizbegović nagrađen za ulogu u filmu Ognjena Sviličića

Komentara 15

Avatar Milimir
Milimir
00:12 14.10.2014.

Ovo je jedan veliki šovinista i to onaj tip nebošnjačko mrsca (srbomrzac u prvom redu, ali kroz vlastitu povijest evolucije prošao je i fazu hrvato- ,odnosno, katolikomrsca) i sve to onako krija blagoglagoljivom filantropijom u javnim nastupima... A u suštini to je zao čovjek!

TO
Tomisslaw
19:19 13.10.2014.

Dakle, nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti, pa je netko poginuo, ali već se mašinerija pokrenula da ovaj građanin RH uopće ne odogovara....Zapravo je nejasno pod kojim kriterijem je uopće primljen u državljanstvo RH. Doprinos RH kulturi? Nisu valjda reklame doprinos kulturi.

Avatar hrvatsko_kraljevstvo925
hrvatsko_kraljevstvo925
19:51 13.10.2014.

Misliti i znati nije isto . I Cacic je mislio da magla nije tako jaka i da se slobodno vozi pa ubio zenu za sto je i osuden . Znaci drugi su vidjeli jedino on misli da nije vidio znakoveio znakove i,vozila na cesti i cestu gdje bili radovi .KRIV JE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije