Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbeni show

Kauboj Jurica Gorša u suzama napustio show

htz (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/4
14.05.2010.
u 21:16

Jurica je večeras bio energičan na pozornici i čak je sa sebe skinuo košulju dok je izvodio pjesmu od Kid Rocka. No odlukom gledatelja kauboj iz Valpova je napustio show

Kauboj iz Valpova Jurica Gorša razbacao se u petak na pozornici kad je u showu “Hrvatska traži zvijezdu” izvodio pjesmu Kida Rocka. Pri kraju je sa sebe skinuo i košulju. No energičan nastup nije mu donio prolaz u sljedeću emisiju jer su ga gledatelji izbacili iz showa. Senzibilni Jurica rasplakao se opraštajući se od ostalih kandidata i kroza suze je zahvalio svojim navijačima i cijelom timu iz glazbenog showa.

 - Tužan sam jer napuštam ove divne ljude koji su mi omogućili da dođem ovako daleko. Zbog showa su mi se otvorila mnoga vrata - rekao je suznih očiju Jurica i dodao da se najviše povezao s Dujom.

 Odmah su ga svladale emocije, a teško je bilo i Vilibaldu pa su se njih dvojica oprostila u suzama.

 Kim Verson, Juraj Jurlina, Vilibald Kovač i Duje Stanišić idu dalje bez njega. Anđa Marić je kao i svaki put do sad bila puna hvale za Vilibaldov nastup i rekla mu je kako se pretvara u pravu rock-zvijezdu.

 - Vladaš time što radiš, tvoja interpretacija je za 5+ - bila je puna pohvala Anđa.

 Od Jurice se oprostila zagrljajem i poljupcem te rekla da je kupio njihova srca.

 Što se Jurice Gorše tiče, sretan je što će već ovo ljeto kod Duje u Petrčanima prirediti zabavu, a do tada će pred malim ekranima bodriti kandidate koji su ostali u u showu.

Ključne riječi

Komentara 2

AG
Agramer198
10:12 18.05.2010.

I ja sam u suzama kada vidim na što se troši vrijeme udarnih termina...

BA
barlovic
12:33 15.05.2010.

Jura, glavu gore! Nema veze. U ovom show-u nije potrebno biti pobjednik da bi napravio pjevačku karijeru. Budi ponosan na sebe jer si fantastičan i jedinstven! Dao Bog da uz tebe na ovim našim prostorima country istjera folk iz klubovaa i maltene svih kafića. Hvala ti na doprinosu glazbi! Kreativnost i sloboda zaista nemaju granica. :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije