Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆE DIJETE

Kate Hudson rodila i kćeri dala neobično ime

Kate Hudson
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
04.10.2018.
u 19:35

Slavna glumica vijest je objavila na Instagramu gdje je otkrila po kome je malena dobila ime

Nakon dva sina, stigla je kći- glumica Kate Hudson u utorak je rodila treće dijete, djevojčicu kojoj su ona i dečko Danny Fujikawa dali ime Rani Rose

Slavna glumica vijest je objavila na Instagramu gdje je otkrila po kome je malena dobila ime.
Odlučili smo joj dati ime Rani (izgovara se Ronnie) po djedu Ronu Fujikawi. Ron je poseban muškarac koji nam svima nedostaje. Nazvati je po njemu je čast, napisala je Kate na društvenoj mreži.

-Svi smo dobro i sretni. Naša obitelj zahvaljuje vam za ljubav i blagoslove koje nam šaljete i uzvraćamo istom mjerom, dodala je.
Kate je u vezi s Dannyjem Fujikawom od prošle godine, a trudnoću je objavila u travnju. 


S bivšim suprugom Chrisom Robinsonom ima 14-godišnjeg sina Rydera, a s frontmenom grupe Muse, Mattom Bellamyjem, sedmogodišnjeg Binghama

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije