Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loši odnosi

Razmirice u obiteljima slavnih: Svađe zbog kuće, partnera i uznemiravanja

Foto: Pixsell
1/5
20.04.2018.
u 07:00

Glumica Angelina Jolie s ocem se pomirila nakon majčine smrti, a pjevačica Nives Celzijus danas s ocem nema nikakav kontakt

Svaka obitelj ima svoje razmirice, ali kad se one odvijaju unutar obitelji poznatih i slavnih, za njih dozna cijeli svijet.

Angelina Jolie i njezin otac Jon Voight nisu tajili da imaju težak odnos. Jolie je dugo iskazivala prijezir prema ocu, a Voight je naglašavao koliko bi želio da im se odnos popravi.
– Kao i sva djeca, moj brat Jamie i ja voljeli bismo da smo imali dobar odnos s ocem. Nakon svih ovih godina zaključila sam da nije zdravo biti u njegovoj blizini – rekla je Angelina kad je posvojila Maddoxa. Pomirili su se 2007. nakon smrti Angelinine majke, a Voight je u međuvremenu upoznao unučad.

– Kad me kći vidi s unucima, kaže da me preplavi potpuno drukčija energija. Uvijek se smijem i sretan sam kad sam s njima – izjavio je Voight. Kate Hudson također nema dobar odnos s ocem. Glazbenik Bill Hudson bio je u braku s glumicom Goldie Hawn od 1976. do 1982. U braku su dobili Kate i Olivera. Iako Kate kaže da ih je otac napustio, Bill tvrdi da je Goldie odlučila imati više partnera i da ga je često varala. Nedugo nakon razvoda Goldie je upoznala glumca Kurta Russella s kojim je i danas u vezi. Bill je bio u kontaktu s djecom godinu dana nakon razvoda, a potom se njihov odnos razvodnio, a dodatno pogoršao kad je Oliver na Instagramu na Dan očeva svojem ocu čestitao “dan napuštanja”. Bill se tada javno odrekao njega i njegove sestre. Oliverova objava bila je zlonamjerna, pokvarena i smišljen napad. Mrtav je za mene. Kate također. Želim njihovu smrt iako još hodaju ovim svijetom – rekao je ogorčeni Bill.

Da ni slavnoj braći svađe nisu strane, najbolje znaju braća Gallagher. Kako su sami priznali, zamrzili su se onaj dan kada se Liam rodio. Premda se nisu slagali od djetinjstva, ozbiljne svađe među braćom počele su 1994. kad su bili na turneji s grupom Oasis. Na koncertu u Americi Liam je iz šale odlučio promijeniti riječi jedne pjesme da bi iživcirao Noela. Osim toga, Liam je navodno Noela udario instrumentom po glavi i izvrijeđao obožavatelje. Svađe su vrhunac doživjele 2009. kada je Noel odlučio napustiti grupu. Nakon godina prepucavanja preko medija Liam je u prosincu otkrio da su se on i brat pomirili. Na sudu se našao pjevač Dado Topić nakon svađe s nećacima zbog kuće koju je sagradio, ali glasila je na očevo ime i nećaci su nagovorili njegova oca da im je prepiše.

– Dario i Mario Topić, kao i njihova sestra Ivana Vukmanović, žele me izbaciti iz obiteljske kuće koja je sagrađena mojim novcem – izjavio je Topić, a slučaj je završio u pjevačevu korist. Došlo je i do fizičkog obračuna, a obje strane optužile su onu drugu da je prva počela. Javnost je doznala i za loš odnos pjevačice Nives Celzijus i njezina oca Spase Čankovića kad je izdala autobiografsku knjigu “Gola istina”.

U njoj je kontroverznog pisca optužila da ju je psihički uznemiravao kao djevojčicu te da ju je već tada prijateljima predstavljao kao ljubavnicu. Nakon razvoda roditelja, s ocem se tek ponekad sastajala jer ga je, kako je priznala, prezirala. Slučaj je završio na sudu, a danas nisu u kontaktu.

1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije