Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
No filter

Kakvo iznenađenje! Grubnić objavio svoju prvu fotku koju nije uljepšavao

Foto: Instagram
1/7
29.08.2019.
u 13:35

Modni stilist kaže kako je ovo prvi i zadnji put da fotografiju nije provukao kroz filter, a obožavatelje je oduševioovim potezom.

Modni stilist Marko Grubnić poznat je po tome da svoje fotografije koje objavljuje na Instagramu voli uljepšati u photoshopu.

Zato je pravo  iznenađenje bilo kada je Grubnić, poznat i kao Modni mačak, objavio fotografiju snimljenu u Dubrovniku za koju tvrdi da nije koristio photoshop.

- Život te odvede na neočekivana mjesta. Zahvalan sam na ovom čarobnom zalasku sunca. P.S. Vjerovali ili ne, prvi put u svom Instagram životu  (a sigurno i zadnji) mogu reći - no filter. Samo zalazak, ja, iPHONE i moj nadraži fotograf - napisao je Marko uz ovu fotografiju.  Njegovi obožavatelji su s oduševljenjem dočekali ovu objavu i pohvalili su ovu odluku.

- Bez filtera si top. Znam da ti je taj filter svojevrsni zaštitni znak, ali ovo je super. Divota, elegancija i držanje na nivou - pisali su Marku  obožavatelji u komentarima.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Možda se modni stilist nakon silnih pohvala i predomisli i možda mu ovo ne bude zadnja fotografija na društvenim mrežama a koju nije provukao kroz neki filter ili popravio u photoshopu.

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodni izgled

Ključne riječi

Komentara 10

ZB
Zoki-Bijela
13:48 29.08.2019.

Pacijent prvog stupnja..

Avatar žič
žič
14:31 29.08.2019.

a obožavatelji su novinarčići....

NE
Nemojtimenimojneme
14:09 29.08.2019.

Taj tip i njegova narcisoidnost su trenutno samo smiješni, ali s vremenom će postati i tužni. Nešto kao kad Neda Ukraden forsira da je seksi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije