Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jungle party

Marko Grubnić objavio fotke nastale u 5.30 ujutro, nakon ludog tuluma

Foto: Instagram
1/4
22.07.2019.
u 10:13

Stilist je za prijatelje organizirao tulum koji je potrajao do jutra, a na Instagramu se pohvalio kako je najbolje fotografije snimio baš nakon ovog tuluma.

Modni stilist Marko Grubnić za svoje prijatelje priredio je ljetni tulum na svojoj terasi, a ovo druženje pretvorilo se u ludu zabavu do jutra. 

Pohvalio se tako Marko serijom fotografija koje su nastale u 5.30 ujutro nakon ludog tuluma koji je bio tematski - jungle party.

- Ono kada u 5.30 ujutro napraviš najbolje fotke ikada... Samo me zanima kako se od Jungle Partyja dogodilo ovo... - napisao je Grubnić poznatiji i kao Modni mačak ispod fotki na kojima pozira s maskom na licu i čašom u ruci.

Netko od prijatelja komentirao je ovu fotografiju: Pa to je hibrid zeca koji živi u džungli. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nije otkrio tko su mu bili uzvanici, ali je podijelio video na kojem je pokazao kako je uredio svoju terasu za ovaj party. Kao i uvijek pazio je  na svaki detalj, a na tulum mu ovaj put nije došla prijateljica Maja Šuput.

Naime, ona i suprug Nenad zaputili su se na kratki godišnji odmor u Tursku. 

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
10:26 22.07.2019.

zbljuv :) kakav jadnicak

DA
damyr26
10:27 22.07.2019.

fuj

KR
kritiko
10:47 22.07.2019.

koga zanimaju pederske fotografije?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije