Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omaklo im se

Kakav gaf! HRT na službenim stranicama pohvalio rad druge televizije

Foto: HRT screenshot
1/2
20.12.2019.
u 14:07

Na službenim stranicama stoji kako Nova TV nudi kvalitetan sadržaj za praćenje predsjedničkih izbora.

Na internetskim stranicama Hrvatske radiotelevizije može se pogledati predstavljanje kandidata za predsjednika Republike Hrvatske.

Mnogima je ipak upalo u oko da su u opisu sadržaja s HRT-a odlučili pohvaliti rad druge televizije, Nove TV.

Foto: Screenshot HRT/pixsell

"Nova TV priprema kvalitetan sadržaj za praćenje predsjedničkih izbora, kako bi se građani na najbolji način i pravovremeno mogli informirati o svim kandidatima te kako bi mogli odlučiti kome će dati glas prema vlastitim uvjerenjima. Vrhunski i iskusni reporteri pratit će kandidate kroz cijelu izbornu kampanju, u formi izvještaja, javljanja uživo, intervjua, istraživanja i sučeljavanja. Na sam dan izbora emitirat će se poseban izborni program", piše na stranicama HRT-a.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Syssko
Syssko
14:33 20.12.2019.

HRT=HDZ-tv kao i 95% MAINSTREAM medija koji su se UNISONO ujedinili protiv ŠKORE, znaju oni-mediji znaju da HDZ=SDP i da će biti velika koalicija ako ŠKORO NE POBIJEDI pa se guraju i lijevima i desnima zlu netrebalo! Partijci podržavaju partijutiju a time i Vučića,PALMU,Pupovca i svu JUGO kalameriju!

Avatar Matija22
Matija22
14:25 20.12.2019.

zatvorite tu televiziju to nitko ne gleda i gledajte tv novu besplatno i prestanite uzimat od umirovljenika novce od preplate pola mirovine moraju vama dat

NA
Nale50
20:09 23.12.2019.

...u čem je prolem??? ONOG DANA KAD OPORBA PODRŽI DOBAR PRIJEDLOG VEĆINE :::a.. VLADAJUĆI PRIHVATE DOBAR PROGRAM OPORBE...imat čemo progres...do tada divimo se socijalutopistim....(Thomas Moore, Tomaso Campanella, Robert Owen..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije