Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TONY CETINSKI

'Kada sam snimio duet s Tošom neki su me napali jer pjevam s pravoslavcem'

Koncert Tonyja u Ludoj kući
Foto: Sanjin Struikić/PIXSELL
1/7
05.03.2019.
u 15:56

Tony Cetinski sinoćnjim je koncertom za najveće fanove u zagrebačkoj Ludoj kući najavio regionalnu koncertnu turneju koja kreće ovog vikenda u Zenici i Sarajevu

Tony Cetinski odličnim je koncertom sinoć u zagrebačkom kazalištu Luda kuća najavio veliki glazbeni događaj, regionalnu turneju pod nazivom #samoljubav! Koncert je priredio za tristotinjak najvećih fanova i novinara, a tijekom više od dva sata programa podsjetio je na svoje najveće hitove, a na repertoaru su se našle i pjesme koje nije odavno izvodio. 

- Mislio sam da ne priliči baš čovjeku od 50 godina sa sijedom bradom da pjeva "Sve je s tobom napokon na mjestu", no publika je tražila da na repertoar uvrstim i stare pjesme. A moram priznati i da mi se sve poklopilo u životu otkad sam upoznao suprugu Dubravku - otkrio je fanovima Cetinski i dodao da se i u njegovom slučaju potvrdilo kako ljubav dođe onda kad se prestaneš nadati. 

- Ponekad se osjećam kao Mišo Kovač. Samo dignem ruke i pustim publiku da pjeva. To sam najbolje osjetio lani na koncertu na šibenskoj Tvrđavi svetog Mihovila. I ono što je najbolje je da svi pjevaju fenomenalno - kazao je Cetinski. 

Tony je sinoć bio zaista opušten, zabavan, i s odličnim bendom. Pokazao je i svoju humanu stranu, budući da se radilo o humanitarnom koncertu na kojem su se prikupljala sredstva za pomoć obitelji Mujkanović Krmelić. Predstavio je i goste - mlade snage Hit Recordsa Juru Brkljaču, Marka Kutlića i Davida Temelkova, ali se i prisjetio pokojnih prijatelja s kojima je snimio duete - Olivera Dragojevića i Toše Proeskog. 

- Toše je bio veliki čovjek, dobra i poštena osoba koju su mnogi voljeli. No, bilo je i onih koji nisu. Kada smo snimili duet "Lagala nas mala", zvao me jedan gospodin iz udruge koja bi trebala braniti prava glazbenika i pitao me zašto sam snimio intervju s Makedoncem, pravoslavcem, a ne s nekim Hrvatom. Mislio sam da se šali, ali nažalost nije se šalio. Rekao sam mu da živimo u 21. stoljeću i da to nije moj svijet - ispričao je Tony. 

Tonyjeva turneja kreće ovog vikenda koncertima u Zenici i Sarajevu. Nastupat će na najvećim dvoranama i tvrđavama diljem regije, a najavio je i kako će u zagrebačku Arenu doći iduće godine. 

Ključne riječi

Komentara 35

Avatar LieDetector
LieDetector
16:24 05.03.2019.

Vrlo vjerodostojno od drogerasa 18puta rastavljenog ciji roditelji su pokrali pola Istre a on gazi ljude mercedesom, daj ne kaki toni!

Avatar Django
Django
17:02 05.03.2019.

Kako proći sa uvjetnom kaznom kad pogaziš pješaka? Tako da počneš pljuvati po Hrvatima.

Avatar gospon Fulir
gospon Fulir
16:13 05.03.2019.

ma daj! odi malo provozat auto pi Rovinju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije