Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratio se "Upitnik

Joško Lokas i Enis Bešlagić voditelji "Upitnika" na Novoj TV

Lokas, Beslagic
Nova TV
17.03.2010.
u 20:12

Za sve one koji su zaboravili, "Upitnik" se sastoji od četiri rubrike: Kultura, Sport, Zemljopis i Povijest te Jučer, danas, sutra, koja se otvara nakon tri točno odgovorena pitanja za mogućnost osvajanja jackpota.

Nakon brojnih pregovora s Joškom Lokasom oko emitiranja "Upitnika" pobjedu je odnijela Nova TV. Dogovoreno je da se nekad iznimno popularni kviz vraća na male ekrane, a gledatelji će ga moći pratiti od ponedjeljka do petka od 18.50 sati. Kviz će uz idejnog začetnika "Upitnika" Joška Lokasa voditi i popularni bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić koji je prve korake na TV-u napravio upravo vodeći "Upitnik" u susjednoj BiH.

- Izuzetno sam sretan što se "Upitnik" vraća na ekran u suradnji s Novom TV. Nadam se da su ga se gledatelji zaželjeli i da će ga mlade generacije jednako tako brzo zavoljeti. Voditi ovakav dinamičan kviz koji uz novac donosi i zabavu bit će jednako zabavno raditi i meni i Enisu, koji također ima iskustvo s ovim formatom. Možemo reći da je s ovom ekipom Upitnik u sigurnim rukama.' – izjavio je Joško Lokas, autor i voditelj Upitnika.

Za sve one koji su zaboravili, "Upitnik" se sastoji od četiri rubrike: Kultura, Sport, Zemljopis i Povijest te Jučer, danas, sutra, koja se otvara nakon tri točno odgovorena pitanja za mogućnost osvajanja jackpota. 

Upitnik je zbog originalnog koncepta i dinamičnog vođenja Joška Lokasa bio jedna od najgledanijih emisija na HTV-u, ali kad se mijenjao format sa 13 na 25 minuta, došlo je do pada gledanosti, uveden je i novi voditelj, no ni to mu nije pomoglo da opstane na malim ekranima. Priliku za Upitnik, ali i za svoj veliki TV povratak dobio je Joško Lokas uz kojeg su se u posljednje vrijeme vezale brojne afere. Sada je dobio priliku ponovno u prvi plan dovesti Upitnik, koji su nakon legendarne Kviskoteke gledatelji proglasili najboljim kvizom u Hrvatskoj.

Komentara 4

OB
-obrisani-
21:59 17.03.2010.

Reprize.reprize i ništa novog!

Avatar OHJOOOOOOJ
OHJOOOOOOJ
14:08 24.03.2010.

Šta nisu mogli naći bolju opciju od Enisa? Volim kada se svi ponašaju kao da u vlastitoj državi nemamo dovoljno vlastitih HRVATSKIH voditelja (ljudstva općenito) pa takve poslove dobivaju detepenci. A nije samo stvar sada ovoga i televizije. Stvar jeje to konstante u Hrvatskoj. Inaće, Upitnik mi je uvijek bio simpatičan.. fora za gledati. Da se i podosta naučiti. Sve u svemu super da se vraća!

DO
doktorica
08:52 18.03.2010.

Pa valjda imamo i neke bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije