Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI POŽAR

Joksimovići u grčkom paklu: 'Atena je pusta, osjeća se strah'

Željko i Jovana Joksimović
Foto: Instagram
1/4
25.07.2018.
u 11:01

- Sada se stanje stabiliziralo, nema više ni dima koji se osjetio u cijeloj regiji Vouliagmeni, Voula i na Glyfadi. Ipak, osjeća se strah. Atena je potpuno pusta i dalje je veliki šok za sve stanovnike i turiste koji su ovdje - kazao je Željko Jokismović

Srbijanska pop zvijezda Željko Joksimović sa suprugom Jovanom svjedočio je užasnim scenama požara koji ovih dana hara okolicom Atene. Joksimovići su otišli na odmor, a na kraju su izvještavali o tragediji. Jovana, inače poznata voditeljica jutarnjeg programa na Prvoj TV kazala je kako su gubici užasni, te da u samoj Ateni nije bilo problema, osim što se osjećao dim. 

- Ovo je velika tragedija, prije sve za obitelji stradalih, a onda i cijelu Grčku. Sada se stanje stabiliziralo, nema više ni dima koji se osjetio u cijeloj regiji Vouliagmeni, Voula i na Glyfadi. Ipak, osjeća se strah. Atena je potpuno pusta i dalje je veliki šok za sve stanovnike i turiste koji su ovdje - kazao je Željko Jokismović, piše Blic.

Izvanredno stanje proglašeno je u istočnim i zapadnim dijelovima šireg područja Atene, a premijer države, Alexis Tsipras neplanirano je završio svoj posjet Bosni i Hercegovini i vratio se u Grčku. 

Željko i Jovana Joksimović
1/31

Komentara 4

MA
Marvin
11:40 25.07.2018.

Sad ce zlobnici reci , di dodu srbi odma nastaje vatra , bit ce da su opet ugrozeni .

ST
stormrider
12:10 26.07.2018.

ZAista, tko su ovi da dobiju pozornost?

SA
Saschari
11:20 26.07.2018.

Kakva hrpa gluposti! Evo trenutno sam u Ateni i turista ima na desetke tisuća, ne može se hodati po gradu od ljudi, a kamoli voziti. Najbliži požar je 50km od grada i uopće se u Ateni nema dojam da se išta dešava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije