Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEZIKOVA JUHA

Rudan šokirala Joksimovićevu suprugu: 'Ona ima ružnog i neuspješnog muža'

Gostovanje Vedrane Rudan na Prvoj TV
Foto: Screenshot
1/4
15.06.2018.
u 18:20

Hrvatska spisateljica gostovala je u Jutarnjem programu beogradske Prve TV i u svom stilu razgovarala s voditeljima

Hrvatski mediji dobro su upoznati s britkim jezikom spisateljice Vedrane Rudan, a u to su se jutros uvjerili i na beogradskoj Prvoj TV. Vedrana Rudan gostovala je u popularnom jutarnjem programu kod Srđana Predojevića i Jovane Joksimović, kako bi promovirala svoju novu knjigu "Kosturi okruga Madison". No, opušteni razgovor vrlo je brzo postao neugodan za Srđana, kada je Vedranu pitao o glavnoj junakinji njenog romana koja samo pet dana poslije vjenčanja shvati da je pogriješila.

- Shvatila je ono što je i vaša supruga shvatila - smijući se rekla je Rudan, a onda je dodatno pojasnila:

- Pa shvatila je da je pogriješila. Da je loše izabrala i sad se jadnica batrga... Srećom, ima ljubavnika, to joj malo pomaže, ali jadna žena... Mislim, svaka žena koja se uda... Medeni mesec je prije vjenčanja, tek poslije počinje tragedija - rekla je Rudan.

Jovana Joksimović stala je u obranu svoje kume, a onda je i supruga popularnog pjevača Željka Joksimovića dobila jezikovu juhu. Prvo joj je rekla kako Jelenu Rozgu u svojoj emisiji nije trebala pitati kad će roditi, a onda je komentirala i njenog supruga

- I ona je jadna, ima onako ružnog i neuspješnog muža... Ona prelijepa, a on - siroče - rekla je Rudan, no onda se ispravila.

- Ma meni je Željko antipatičan jer ga sve Hrvatice vole. Lijep je, uspješan i lijepo pjeva. Sve žene kod nas luduju za njim - kazala je Rudan.

Komentara 51

OB
ObrenM
19:32 15.06.2018.

Ova je toliko bezobrazna i vulgarna- vidjeno kao nas.Jako je slicna ludaci Mani Gotovac.

MA
Majur
18:34 15.06.2018.

Vedranu je neki muškarac toliko ubio u pojam-razočarao-prevario kad je mlada bila...pa nas sad sve kažnjava zbog svoje boli i patnje...

ZA
zadar1
19:56 15.06.2018.

ostavite je tamo molim vas........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije