Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hollywoodska diva

Joan Collins proslavila 80. rođendan, ali ne želi čestitke

joan collins
reuters
25.05.2013.
u 14:52

Glumica najpoznatija po ulozi Alexis u seriji "Dinastija" poklapa telefonsku slušalicu ljudima koj ju nazivaju ne bi li joj čestitali i ne želi pričati o svojim godinama

– Nikada ne pričam o svojim godinama pa neću ni sada, a čestitarima drsko poklapam telefonsku slušalicu – kaže glumica Joan Collins koja je navršila 80. godina.

Izgleda senzacionalno i još je prava hollywoodska diva, a iza nje je pet muževa, troje djece i troje unučadi.

Našoj je publici najpoznatija kao Alexis iz serije “Dinastija”, a jednako drska je i privatno, čak toliko da ju je prvi suprug Maxwell Reed htio prodati arapskom šeiku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije