Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ana jelušić

Jelušić: Volim nositi minice bez obzira što imam skijaške bokove

jelušić
Ines Kaljžić-Tinka
18.06.2010.
u 19:33

Iako su pred njom radni dani, skijašica kaže da ipak ima vremena za zabavu, ali i dečka. No, njega i dalje skriva kao zmija noge, jedino priznaje da nije iz Hrvatske te da se bavi sličnim poslom.

Naša najbolja skijašica Ana Jelušić ovaj se tjedan vratila iz vrućih tropskih krajeva, sa zasluženog dvotjednog odmora. Tijekom šetnje gradom simpatična Riječanka plijenila je poglede preplanulim tenom, ali i kratkom suknjom i zavidnom figurom.

– Volim nositi minice i ne želim zato što sam sportašica izgledati muškobanjasto, a ne stidim se ni pokazati ove moje skijaške bokove. Baš me briga, imam 23 godine i ako neću sada ovako hodati okolo, kada ću, sigurno ne sa 45 – kroz smijeh nam je ispričala Ana.

Naučila surfati

Nakon uživanja na godišnjem odmoru, pred Anom su nove radne pobjede.

– Tjedan dana bila sam na Kanarima. Čak sam se odvažila upisati i tečaj surfanja. Nauživala sam se, napadala, naudarala, a onda se nakon aktivnog odmora uputila na jedrenje i tjedan dana plovila. Sad se vraćam treninzima, pripremama, skijanju. Svi me pitaju ‘što ćeš raditi ovog ljeta’, a ja im kažem, ja sam svoje ljeto odradila – otkrila nam je Ana koja sredinom srpnja odlazi na snijeg, a u kolovozu je čekaju pripreme u Argentini.

Dečka i dalje skriva

Iako su pred njom radni dani, skijašica kaže da ipak ima vremena za zabavu, ali i dečka. No, njega i dalje skriva kao zmija noge, jedino priznaje da nije iz Hrvatske te da se bavi sličnim poslom.

– Sve što sam htjela otkriti, otkrila sam. Mislim da ili postaviš vrlo oštru granicu ili svaki put malo po malo otkrivaš, pa se na kraju sve zna. Ja sam tip ili sve ili ništa, kada odlučim, dovest ću ga i dat vam ga na sat vremena, pa radite s njime što hoćete – rekla je.

Napomenula je kako je sretna što si može priuštiti bijeg iz Hrvatske i zabavljati se negdje gdje nitko ne zna da je skijašica, već je samo obična Ana.

Ključne riječi

Komentara 4

IN
Individuao
22:57 18.06.2010.

Kako ovo nitko ne komentira. Ufff, cura je ko\' zmaj! :-)

ST
standup
14:16 19.06.2010.

ma dobra je ona,..sa minicom i bez....

UN
unbekant
05:35 19.06.2010.

Ana ti si kraljica,sa skijama ili bez njih,uzivaj u svojoj mladosti i ljepoti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije