Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na početku

Iznenadit će vas kako je Veljača izgledala prije 15 godina; u to vrijeme ljubila je producenta

Foto: Instagram
1/14
07.07.2020.
u 17:55

Jelena se potom zaljubila u direktora prodaje RTL-a Ivana Galu, no prekinuli su u ožujku ove godine.

Danas uspješna producentica, aktivistica i scenaristica, Jelena Veljača svoju je karijeru započela kao glumica u domaćim sapunicama.

1/10

Prva od njih bila je "Villa Maria" u kojoj je glumila Doru Jurak, u sljedećoj, "Ljubav u zaleđu", sponzorušu Maju Župan koja lovi nogometaša, a tijekom snimanja te sapunice zaljubila se u producenta Romana Majetića s kojim je bila u vezi tri godine.

Prije 15 godina zajedno su bili na proslavi završetka hrvatskog Survivora, kada su ih ulovile kamere. Jelena se od tada nije puno promijenila te još uvijek njeguje svoju dugu plavu kosu.

07.07.2005., Zagreb - Sudionici prvog hrvatskog reality showa Survivor: Odisejev otok zavrsetak avanture obiljezili su velikom zabavom. Roman Majetic, Vazmenko pervan, Jelena veljaca, Vedran Rubik Sehic. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Nakon te romanse, Jelena se udala za kolegu Janka Popovića Volarića, no i s njim je ljubav potrajala tek tri godine.

Nakon Janka, povezivalo je se s Filipom Jurčićem i Samirom Šećerkadićem, no Jelena je potom uskočila u novi brak s kolegom Draženom Čučekom. U braku su dobili kćer Lenu, a razveli su se nakon tri godine braka.

Jelena se potom zaljubila u direktora prodaje RTL-a Ivana Galu, no prekinuli su u ožujku ove godine.

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
18:34 07.07.2020.

Pravi primjer liberalne dekadentne europljanke. Za 100 godina će se novi naraštaji smijati ovakvim likovima.

DO
Domumom
18:31 07.07.2020.

U to vrijeme imala je producenta. Sad nudi na sve strane u regionu bolje išta nego ništa. Ipak ima srednji prst i on može poslužiti.

NE
nečešrazbojniče
18:55 07.07.2020.

Pogledajte samo njen pogled i sve će vam biti jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije