Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Dubrovniku

Ivana Knoll u mini haljini pozirala uz Ferrari, hejter je napao: 'To se zove sponzoruša'

Foto: Instagram
1/9
07.07.2020.
u 13:21

– Vjerujem da puno toga može biti rečeno u samo nekoliko redaka – poručila je Knoll uz fotografiju ispod koje se skupilo mnoštvo komentara. I dok su jedni komentirali Ivanin izgled, bilo je i onih koji su joj zamjerili fotografiranje pokraj skupocjene jurilice.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll ne prestaje mamiti uzdahe naročito tijekom ljetnih mjeseci. Ivana svoje pratitelje svakodnevno časti atraktivnim izdanjima koja oduševljavaju njezine pratitelje kojih je na Instagramu 194.000. Ivana se trenutačno odmara u Dubrovniku, a na zadnjoj fotografiji pozirala je u ultrakratkoj crnoj haljini i visokim štiklama naslonjena na crveni Ferrari.

1/3

– Vjerujem da puno toga može biti rečeno u samo nekoliko redaka – poručila je Knoll uz fotografiju ispod koje se skupilo mnoštvo komentara. I dok su jedni komentirali Ivanin izgled, bilo je i onih koji su joj zamjerili fotografiranje pokraj skupocjene jurilice. "To se zove sponzoruša", poručio joj je jedan od pratitelja.

Foto: Instagram screenshot

Ivana na komentar nije odgovorila, a nije ni otkrila u čijem je vlasništvu automobil pokraj kojeg se fotografirala. O njezinu privatnom životu ne zna se mnogo, a nedavno je u intervjuu za Večernji list otkrila da iza većine njezinih fotografija stoji njezin dugogodišnji dečko, arhitekt koji ne dijeli njezinu ljubav prema poziranju. “Većinu mojih fotografija on je snimio, a kad sam za neke fotografije u nedoumici objaviti ih ili ne, upitam njega”, rekla je Ivana koja je rođena u Njemačkoj, a odrasla u Hercegovini. U Zagreb je stigla na studij te je manje poznato da je ova mlada ljepotica magistrica grafičke tehnologije, a svojedobno se natjecala i za Miss Hrvatske. Kako joj dizajnirati nije strano, prošlo ljeto rodio se CROkini, ekskluzivna linija ženskih kupaćih kostima.

Foto: Privatni album

“Na ideju sam došla još 2014. kada sam išla u Brazil na Svjetsko nogometno prvenstvo. Tada sam shvatila da na tržištu nema gotovo ničeg navijačkog, lijepog za žene. Kako sam ja zaista velika ljubiteljica nogometa i mode, tada sam rekla da ću pokrenuti svoj brend, no spletom okolnosti nisam, posvetila sam se fakultetu i jednostavno tu ideju nisam tada realizirala”, priča nam Ivana. Međutim, kada je prije dvije godine stiglo srebro u Rusiji, odlučila se vratiti svojoj ideji, a prije nekoliko dana i muškarci su dobili nešto za sebe.

“Muška populacija mi se žalila kako nemam ništa za njih pa sam tako ove godine izbacila i za njih CROshorts kupaći, trebao je asortiman biti još širi, no s COVID-om i odgodom Europskog prvenstva, trenutačno sam to stopirala”, kaže Ivana koja na tome sigurno neće stati jer uvijek radi na nečemu novom, a planove ne voli otkrivati unaprijed.

Ključne riječi

Komentara 1

SH
Shtanga
13:52 07.07.2020.

e to se zove prvoklasna .u.v.t.n. !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije