Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SABORSKI ZASTUPNIK

Drele objasnio video u kojem se podriguje, a zatim ponovno nazdravio biračima!

Davod Dretar Drele
Foto: Facebook
1/4
07.07.2020.
u 14:06

– Tek sam izabran za saborskog zastupnika, a već sam postao zvijezda društvenih mreža zahvaljujući privatnoj snimci koju sam poslao skupini prijatelja. Bio je to oproštaj od mog životnog razdoblja u kojem sam bio tzv. obični građanin, pa sam se jednostavno našalio – rekao je Dretar

Novopečeni saborski zastupnik Davor Dretar Drele danas je na svom Facebook profilu objasnio kako je nastala snimka koja je jučer zgrozila javnost, a na kojoj on nazdravlja vinom i na kraju videa podriguje. Kako je objasnio u novoj snimci, riječ je o privatnom videu koji nije trebao dospjeti u javnost. 

– Tek sam izabran za saborskog zastupnika, a već sam postao zvijezda društvenih mreža zahvaljujući privatnoj snimci koju sam poslao skupini prijatelja. Bio je to oproštaj od mog životnog razdoblja u kojem sam bio tzv. obični građanin, pa sam se jednostavno našalio, nesvjestan da bi to netko mogao shvatiti ozbiljno. U slučaju da sam povrijedio bilo čije osjećaje, iskreno se ispričavam – kazao je bivši pjevač i voditelj koji je zatim komentirao svoj ulazak u Sabor.

Hrvatski sabor za mene je najvažnija institucija u Hrvatskoj i svojim ću radom učiniti sve da opravdam povjerenje koje su mi dali birači. Ja u politiku nisam ušao iz šale već s ozbiljnošću da mijenjam ono što je tu politiku učinilo potpuno nerazumljivom i stranom hrvatskom narodu. Preda mnom i pred Domovinskim pokretom jedno je zahtjevno razdoblje u kojem ćemo, kako smo i obećali, vratiti poštenje i obraz u hrvatsku politiku – kazao je Dretar koji je na kraju videa ponovno nazdravio, ali ovog puta domaćim sokom od aronije. 

 

Ključne riječi

Komentara 13

FA
fajlpz
07:50 08.07.2020.

Jadni ti smo šta smo dočekali.Pa da je i privatna snimka sami procjenite koliko je to duhovito kao i čitav njegov rad.

HA
Hanok
14:33 07.07.2020.

Jadna država kada ovakav postane političar.

Avatar KALIMERO
KALIMERO
15:07 07.07.2020.

Koja seljačina... niti je duhovit, a bome niti pametan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije