Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA OPSTANAK

Žarila je i palila Hrvatskom, a sad jedva preživljava: 'Da nisam otišla, izbacili bi me iz stana'

Zagreb: Koncert 'Volim 90-te' u klubu Boogaloo
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
07.07.2020.
u 12:16

S hitom ''Iza ponoći'' Ella je žarila i palila na pozornicama diljem Hrvatske, a sada priznaje kako joj je teško živjeti od glazbe.

Ova pandemija mnoge je glazbenike bacila na koljena jer su ostali bez većine angažmana, a protekla tri mjeseca bez primanja bila je i Marinela Jantoš Ella, dance zvijezda 90-ih, koja je naciju osvojila hitom ''Iza ponoći'', a koji je i dalje dio svake playliste na dobrim partyjima. Nije ugodno biti glazbenik u ovo doba, a to je osjetila i Ella na svojoj koži.

– Da nisam sad otišla u Englesku, uhvatila zadnji voz, bila bih gladna, izbacili bi me iz stana. Kako bih živjela tri mjeseca bez primanja? Ne bih mogla platiti račune. Od koga posuditi, nema me tko pokriti. Ma otići ću brati mandarine i masline – započela je svoju priču Ella za 24 sata.

Zagreb: Koncert 'Volim 90-te' u klubu Boogaloo
1/7

Kao samohrana majka 13-godišnje djevojčice Rozi Etel, nije imala izbora te je otišla u Englesku ponovno raditi kao njegovateljica, što radi već tri godine.

– Odem na koji mjesec, krpam se. Nemam kontinuiteta. Sve teže mi je živjeti bez glazbe. Baš nedavno kupila sam jednu pjesmu iz Niša. Ne mogu reći koliko košta, nije mnogo, ali skupi se svega, puno je to novca. Bez sponzora teško je funkcionirati, skup je to sport – objašnjava Jantoš ističući da se, kad zagusti, javi agenciji da je dostupna i ode u Englesku kako bi zaradila.

– Krpam se jer je doslovno tako. Kad zagusti, odem tamo, javim se agenciji da sam dostupna. Sad sam bila tamo tri i pol mjeseca. Ne volim taj posao, ali je O. K. jer imam vremena za sebe – tvrdi pjevačica koja je životni stil podredila onom vojničkom – ne pije, ne puši, vježba i naravno, sprema pjesme.

– Napravim 30 sklekova, 100 trbušnjaka, 50 čučnjeva. Nešto osnovno. Volim ostati u istom konfekcijskom broju. Ne mogu biti turbo zgodna s pet banki, ali trudim se – objašnjava Ella koja od prošle godine ima i svoj YouTube kanal.

17.05.2019., Zagreb - Koncert 'Volim 90-te' u klubu Boogaloo. Ivana Banfic, Marinela Ella Jantos i Minea. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Život ju je natjerao da uz posao njegovateljice bude i konobarica.

– Kad imaš dijete, imaš neku odgovornost. Je li teško biti samohrana majka? Ja ne znam drugo. Sigurno je lijepo kad te netko pokrije – istaknula je pjevačica koja tvrdi da se najbolje osjeća kad pjeva, ali da je i spremna raditi bilo kakav posao da njezino dijete ima sve.

 

 

 

 

Komentara 12

Avatar jeremija1
jeremija1
13:10 07.07.2020.

treba imati hrabrosti i obleći ovaj oskudni kombinezon. Kad si to žena v godinama obleče, ili nekaj ne štima ili je teška nužda...

Avatar morski
morski
13:00 07.07.2020.

Biti sa nogama na zemlji je jako bitna stvar.

DU
Deleted user
13:36 07.07.2020.

Štedi se kad se ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije