Naslovnica Showbiz Estrada

Ivano za singl 'Zadnja pjesma' ostvario suradnju s hitmejkerima Buljanom i Ninčevićem

„Zadnju pjesmu“ aranžirali su Franjo Valentić i Dejan Parmak koji potpisuju i glazbenu produkciju
04. prosinca 2018. u 19:00 1 komentara 348 prikaza
Pogledajte galeriju 1/3

Iza Ivana Ljubičića je nekoliko singlova s kojima se premijerno predstavio hrvatskoj publici, a sada najavljuje glazbeni zaokret i početak suradnje s hitmejkerima Mirom Buljanom i Nenadom Ninčevićem koji stoje iza glazbe, odnosno teksta njegovog novog singla.

Ivana Kovač Veseli singl Ivana Kovač snimila spot za pjesmu „Srećo i tugo“

„Zadnju pjesmu“ aranžirali su Franjo Valentić i Dejan Parmak koji potpisuju i glazbenu produkciju. Videospot za novi singl sniman je dvije noći na Gornjem gradu i u Red Apple Pubu te je ekipa okupljena oko spota unatoč velikoj hladnoći uživala u svakom trenutku snimanja.

 

 

Akustične i električne gitare u pjesmi je svirao Boris Duginovački Zamba, Miro Buljan je programirao brass dionice, pjesmu je masterirao Dragutin Smokrović Smokva, dok su cijelu priču upotpunili pratećim vokalim Jadranka Krištof i Dragan Fudo.


„Veseli me što je baš na moj rođendan objavljena nova pjesma nakon stanke od 10 mjeseci tijekom koje sam se posvetio školovanju i upisivanju na fakultet. Ujedno se veselim suradnji s novima autorskim timom na čelu s Nenadom Ninčevićem“, rekao je Ivano.

D'Beni Band D'Beni Band Singl 'Što mi lutko radiš?' odlična uvertira za nadolazeće ljetne dane

Prekrasna melodija za koju možemo reći da ima i blagdansko ozračje sigurno će doći do srca publike u ovom najradosnijem mjesecu u godini. I kako kaže ljubavni i zavodljivi tekst Nenada Ninčevića koji osvaja na prvo slušanje.
 

ccccccc
VJEČNE SALONKE
Crvene ili one sa zmijskim uzorkom? Doznajte koje su štikle must have ovog proljeća

A1 izdvaja za Vas

  • Stručnjak:

    Vidi ti Ivana Ljubičića. Nakon tenisa se pomladio i narasla mu je kosa, i sad se još bavi pjevanjem :D