Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Ivano za singl 'Zadnja pjesma' ostvario suradnju s hitmejkerima Buljanom i Ninčevićem

04.12.2018.
u 19:00

„Zadnju pjesmu“ aranžirali su Franjo Valentić i Dejan Parmak koji potpisuju i glazbenu produkciju

Iza Ivana Ljubičića je nekoliko singlova s kojima se premijerno predstavio hrvatskoj publici, a sada najavljuje glazbeni zaokret i početak suradnje s hitmejkerima Mirom Buljanom i Nenadom Ninčevićem koji stoje iza glazbe, odnosno teksta njegovog novog singla.

„Zadnju pjesmu“ aranžirali su Franjo Valentić i Dejan Parmak koji potpisuju i glazbenu produkciju. Videospot za novi singl sniman je dvije noći na Gornjem gradu i u Red Apple Pubu te je ekipa okupljena oko spota unatoč velikoj hladnoći uživala u svakom trenutku snimanja.

 

 

Akustične i električne gitare u pjesmi je svirao Boris Duginovački Zamba, Miro Buljan je programirao brass dionice, pjesmu je masterirao Dragutin Smokrović Smokva, dok su cijelu priču upotpunili pratećim vokalim Jadranka Krištof i Dragan Fudo.


„Veseli me što je baš na moj rođendan objavljena nova pjesma nakon stanke od 10 mjeseci tijekom koje sam se posvetio školovanju i upisivanju na fakultet. Ujedno se veselim suradnji s novima autorskim timom na čelu s Nenadom Ninčevićem“, rekao je Ivano.

Prekrasna melodija za koju možemo reći da ima i blagdansko ozračje sigurno će doći do srca publike u ovom najradosnijem mjesecu u godini. I kako kaže ljubavni i zavodljivi tekst Nenada Ninčevića koji osvaja na prvo slušanje.
 

Komentara 1

ST
Stručnjak
02:04 06.12.2018.

Vidi ti Ivana Ljubičića. Nakon tenisa se pomladio i narasla mu je kosa, i sad se još bavi pjevanjem :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije