Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najpoznatija hrvatska navijačica

Ivana Knoll mamila uzdahe u Miamiju, družila se brojnim svjetskim zvijezdama

Ivana Knoll
Foto: Instagram
1/12
10.05.2022.
u 17:00

Nakon Svjetskog prvenstva u nogometu održanog 2018. godine u Rusiji Ivana Knoll dobila je titulu najljepše navijačice naših vatrenih. Obožavatelje kojih je na Instagramu preko 500 tisuća redovito razveseli izazovnim izdanjima. Ivana posljednjih nekoliko mjeseci provodi u Americi, a sada se pohvalila fotkama iz Miamija.

Nakon Svjetskog prvenstva u nogometu održanog 2018. godine u Rusiji Ivana Knoll dobila je titulu najljepše navijačice naših vatrenih. Obožavatelje kojih je na Instagramu preko 500 tisuća redovito razveseli izazovnim izdanjima. Ivana posljednjih nekoliko mjeseci provodi u Americi, a sada se pohvalila fotkama iz Miamija.

Naime, sezona Formule 1 ovaj vikend prvi put u povijesti se vozila u Miamiju, a na popisu poznatih uzvanika bili su brojni sportaši poput Toma Bradyja, Michaela Jordana i Davida Beckhama, a među odabranim društvom bila je i Ivana Knoll koja je fotografije podijelila na svojim društvenim mrežama.

Ivana je utrku pratila iz prvih redova, posjetila je boksove, upoznala svjetske zvijezde, a potom uživala i na partiju,

Podsjetimo, Knoll je nedavno uživala u Los Angelesu gdje je posjetila jedan od najpoznatijih svjetskih festivala- Coachella, gdje je uživala u nastupima poznatih glazbenika.

Pratitelje je sada oduševila novom objavom, snimkom na kojoj u toplesu leži u krevetu, a nisu izostali ni brojni komplimenti.

Inače, Knoll posljednje vrijeme sve se češće javlja iz inozemstva gdje počinje ostvarivati kontakte s novim klijentima te graditi svoj posao i izvan Hrvatske. Ivana ima svoj modni brend u kojem je osmislila kupaće kostime, a žao joj je što se posao na društvenim mrežama još uvijek kod nas ne priznaje kao ozbiljan posao.

– Kod nas sve to zaostaje. Prvo, ljudi to neće ni priznati to kao posao jer misle da je to samo naslikavanje, izvor novca u nemoralu. To je daleko od istine, ja sam otvorila obrt zbog toga, moji glavni prihodi, uz moj modni brend, upravo su moje društvene mreže. Imam puno suradnji, s nekim brendovima imam i višegodišnje ugovore. Za sve to je trebalo jako puno odricanja, truda i ulaganja tijekom godina – rekla je Ivana za 24 sata.

VIDEO Gotovo je! Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZD
zdenkoj
17:09 10.05.2022.

Hahaha ma štaš govorit.svi poludili za njom.

ZA
zagi101
20:17 10.05.2022.

i da imam love ko Mamić ne bih je nikad ženio, ta je dobra samo za madrac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije