Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPOKON BONACA

Ivan Pažanin pokazao kako uživa na moru sa svojom srodnom dušom: 'Ovo je naš dan'

Ivan Pažanin
Foto: Instagram
1/9
28.02.2021.
u 21:00

"Napokon bonaca! Ovo je naš dan", napisao je Pažanin uz fotografiju na kojoj on i Pjer uživaju u pogledu na pučinu. Chef je dosad na društvenim mrežama više puta kazao kako je presretan što je udomio Pjera, te je očigledno u njemu našao srodnu dušu.

 Ivan Pažanin (36)  jedva je dočekao da može uživati u lijepom vremenu i bonaci ispred svoje kuće na Čiovu. Chef kojeg ponovno gledamo kao člana žirija u showu "Tri, dva, jedan - kuhaj!' na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj sjedi na rivi, a društvo mu pravi psić Pjer, kojeg je udomio prošle godine. 

"Napokon bonaca! Ovo je naš dan", napisao je Pažanin uz fotografiju na kojoj on i Pjer uživaju u pogledu na pučinu. Chef je dosad na društvenim mrežama više puta kazao kako je presretan što je udomio Pjera, te je očigledno u njemu našao srodnu dušu. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo,  Ivan je nedavno sudjelovao u showu ''Život iza vage'' te  je otkrio kako je uspio skinuti čak 30 kilograma. Pažanin tvrdi da je, kad je bio tinejdžer, težio čak 120 kilograma, ali i da njegova borba još nije gotova jer cijeli život s tim ima problema. 

– Mislim da je i to malo genetski. A tu je i ona čuvena priča – kad bi baba došla, uvijek je mali gladan i to se malo izmaklo kontroli – kazao je chef i onda pojasnio kako je izgubio kilograme. 

– Otišao sam jako mlad na brod, s 18 godina, a to je jako fizički naporan posao i 15 je sati rada dnevno. Malo sam promijenio prehranu i pripazio, pa je u nekoliko mjeseci nestalo tridesetak kilograma. Priznao je da stalno mora paziti na liniju kako mu se kilogrami ne bi nakupili. 

– Jako mi se brzo prima, pogotovo sad kad sam stariji. Kad osjećam veliku glad, nekad se ne najedem, uvijek mi je ta debljina u glavi da moram paziti i pazim – tvrdi Ivan. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije