Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorila je

Fani Čapalija(45) otvoreno: 'To ljudi znaju iskoristiti ili zlouporabiti'

Foto: Instagram
1/8
22.02.2021.
u 14:20

Iako priznaje da joj je neugodno mnogo pričati o sebi, Fani (45) kaže da je doista iskrena

Bivša Miss Fani Čapalija i u petom desetljeću plijeni pozornost atraktivnim izgledom. U njezinim čarima tako odnedavno mogu uživati i pratitelji na Instagramu. Iako priznaje da joj je neugodno mnogo pričati o sebi, Fani (45) kaže da je doista iskrena.

"To je dobro biti, posebno u privatnom životu, ali mislim u ovom drugom da je minus. Iskoristi se i zloupotrijebi, nažalost. To je tako. Ali opet, čovjek ne može protiv sebe i dođe meni mnogo puta da kažem kako neću tako, nego ovako, ali ono tvoje prvo nadjača" kazala je za InMagazin Nove TV.

Čapalija se odlično snašla u virtualnom svijetu, a svojim zamamnim izdanjima često oduševljava pratitelje. No, mnogima je čudno što je u taj svijet ušla tek nedavno. Otkrila je kako se osjeća kad dobije gomilu komentara, što na njezinu profilu nije rijetkost.

"Navikla sam uživo jedan ili dva komentara, a tamo odjednom puno. I sad da je to uživo, bilo bi mi neugodno, ali svakome je lijepo kad te pohvale, pogotovo iskreno, od srca. Normalno da mi je drago, ali mi je još malo čudno. To ne postoji od jučer, eto, ja sam među zadnjima došla, ali ništa loše ne vidim u tome, osim ako se ne pretjeruje i u tome, onda ne. Ali takva su vremena'',  kazala je Čapalija. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije