Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAVILE SE TEORIJE ZAVJERE

Istražuje se misteriozna smrt milijardera koji je ljubio poznatu glumicu

Foto: Profimedia
1/6
27.11.2019.
u 07:00

Tijelo Harryja Mortona pronađeno je u njegovom domu na Beverly Hillsu, a proglašen je mrtvim odmah pri dolasku bolničara. Njegova bivša Lindsay Lohan je navodno izvan sebe zbog tužnih vijesti, a zbog njegove misteriozne smrti u javnosti su se pojavile mnoge teorije zavjere...

Slavna glumica Lindsay Lohan u šoku je zbog smrti svog bivšeg dečka Harryja Mortona. Naime, ovaj poduzetnik i sin milijardera suosnivača slavnog Hard Rock Cafea Petera Mortona, prije par dana iznenada je umro u svojoj 38. godini. 

Harry je vlasnik lanca restorana Pink Taco, a njegovo tijelo pronađeno je u njegovom domu na Beverly Hillsu. Proglašen je mrtvim odmah pri dolasku bolničara, no još uvijek nikakvi detalji nisu poznati, piše Dnevnik.hr

Lindsay je na svom Instagram profilu objavila emotivnu poruku povodom prerane smrti svog bivšeg dečka uz crno-bijelu fotografiju.

"Najbolji prijatelj. Najbolji život.", napisala je problematična glumica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Best friends. Best life.

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Njih dvoje upoznali su se na proslavi rođendana davne 2006. godine i odmah su 'kliknuli'. No, nisu dugo potrajali pa se poduzetnika kasnije povezivalo s Britney Spears, Demi Moore, Jennifer Aniston, i mnogim drugima. 

Lindsay je navodno izvan sebe zbog tužnih vijesti, a tugu je izrazila i njezina majka Dina koja je poduzetnika nazvala "anđelom". 

Misteriozna smrt poduzetnika je izazvala lavinu komentara, no i dalje se čeka da vlasti objave nalaze autopsije

Očekivano, odmah su se pojavile razne teorije zavjere pa jedni tako govore kako je Harry imao problema s ovisnošću, dok drugi njegovu smrt povezuju sa septoplastikom, zahvatom kojem se nedavno podvrgnuo. Navodno se odlučio na operaciju zbog devijacije septuma. Isti izvori također kažu da se oporavio i nije se žalio na tegobe. 

Ključne riječi

Komentara 2

RO
RogaBabaroga
08:44 27.11.2019.

eh taj holliwoddd!!!

LI
liliZG
13:17 27.11.2019.

očito neki loši šmrk kruži svijetom, eto i u koreji pop zvjezde padaju ko pokošene, i da ne nabrajamo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije