Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetno fotkanje

Ima skoro 50 godina i u badiću je neponovljiva: 'Ti rušiš zakone prirode'

Foto: Instagram screenshot
1/3
12.08.2019.
u 16:55

Pjevačica Severina Kojić pozirala je u badiću za supruga Igora Kojića,a fotografija na Instagramu izazvala je oduševljenje.

Splitska pjevačica Severina Kojić uživa u ljetnom odmoru sa svojom obitelji, a njezino izdanje u 47-oj godini ostavlja bez daha! Naime, za to je zaslužan njezin suprug, a ovom prilikom i fotograf Igor Kojić.

- Ovako me samo On nasmijava i fotka dok ne gledam - napisala je ispod fotografije na kojoj se spontano nasmijala, a u pola sata fotografija je zaradila skoro 14 tisuća lajkova.

- Prekrasnoćo! - komentirala je Paola Valić Bekić, a više nego oduševljeni pratitelj napisao je kako pjevačica "ruši zakone prirode".

Podsjetimo, nakon što su Severina i njen menadžer Tomica Petrović prekinuli svoju dugogodišnju suradnju dugo se nagađalo tko će zauzeti Petrovićevo mjesto.

Pisalo se i kako je za Severininu karijeru sada zadužen njen suprug Igor Kojić, ali danas je stigla i potvrda kako se o njenoj turneji i nastupima sada brine Alen Ključe. O početku suradnje s pjevačicom Ključe se osvrnuo na Facebooku i napisao:

- Godinama sam bio njezin suradnik tijekom kojih sam joj odradio nekoliko koncerata no posljednjih nekoliko mjeseci razgovarali smo i o nadolazećoj regionalnoj turneji. Ona će  naravno biti napravljena prema Severininim standardima koji su, ako se prisjetimo prijašnjih turneja, itekako visoki.  Slijedom toga dogovorili smo i stalnu suradnju jer je riječ o jedinom izvođaču koji ima viziju, koja je profesionalac poput  inozemnih zvijezda s kojima radim, a ono što mnogi koji su radili s njom mogu potvrditi, jest da je Severina najbolji čovjek kojeg su upoznali. - napisao je.
 

Komentara 13

Avatar JustinCase69
JustinCase69
17:45 12.08.2019.

Ruši zakone plastike i photoshopa..

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
17:13 12.08.2019.

nema ništa o Elli ili Kolindi, pa evo prekodrinske cajke......

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
18:28 12.08.2019.

Kako spontano! On ju slika dok ona ne gleda? Kaj je čorava?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije