Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vraća se u zagreb

Hloverka Novak Srzić napustila mjesto urednice Naše TV iz Mostara

22.12.2009., Zagreb - Zavrsno suceljavanje predsjednickih kandidata za predsjednika republike Hrvatske na hrvatskoj televiziji. Hloverka Novak Srzic . Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/6
05.08.2016.
u 14:59

Na Našoj TV je bila glavna urednica od proljeća ove godine kada je ta medijska kuća započela s radom.

Nekadašnja HRT-ova urednica i voditeljica Hloverka Novak Srzić napustila je mjesto glavne urednice Naše TV iz Mostara i vratila se u Zagreb, potvrdili su danas iz ove TV kuće.

Hloverka Novak Srzić, koja je uređivala i vodila brojne TV emisije na Hrvatskoj radioteleviziji, vratila se u Zagreb, gdje je čeka novi angažman.

Na Našoj TV je bila glavna urednica od proljeća ove godine kada je ta medijska kuća započela s radom. Hloverku Novak Srzić će na mjestu glavne urednice ove televizijske postaje zamijeniti Ivana Ćubela. Naša TV je privatna medijska kuća čiji su osnivači 55 gospodarstvenika s područja Hercegovine.

>> Naša TV iz Mostara počela s emitiranjem, glavna urednica Hloverka Novak Srzić

Komentara 4

Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
11:17 06.08.2016.

Nadam se da se matora vještica neće ujatati na ndh hrt-u !

MI
miso
08:23 06.08.2016.

Zbog nje sam otkazivao TV pretplatu. ... A kako su jučer izvještavali iz Knina, opet ću (odrezali najvažniji dio predsjedničinog propagandnog govora u kojem kritizirajući Milanovića izaziva ljude da za njega glasuju).

GV
golub Vaso
15:38 05.08.2016.

još jedna skojevka u nacionalističkom kaputu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije