Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA HRVATSKOM JEZIKU

Naša TV iz Mostara počela s emitiranjem, glavna urednica Hloverka Novak Srzić

Hloverka Novak Srzić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
14.03.2016.
u 20:09

"Namjere su nam da ozbiljno u ovom medijskom prostoru zauzmemo svoje mjesto i obraćamo se svim stanovnicima ovih područja, koja su doista medijski bili potpuno zanemareni"

S emitiranjem programa počela je danas Naša TV iz Mostara, medijski projekt na hrvatskom jeziku koji je pokrenulo 55 gospodarstvenika iz Hercegovine. 

Program je u 17.30 otvorila emisija "Dobar dan, Hercegovino“ u koju su se uključili reporteri iz više hercegovačkih središta, a gošća u studiju bila je glavna urednica Naše TV i nekadašnja urednica na HRT-u Hloverka Novak Srzić.

– Namjere su nam da ozbiljno u ovom medijskom prostoru zauzmemo svoje mjesto i obraćamo se svim stanovnicima ovih područja, koja su doista medijski bili potpuno zanemareni – istaknula je Novak Srzić.

Istaknula je da će se "ta nepravda pojavom Naše TV ispraviti" i najavila da će televizija  biti neovisna od bilo kakvih političkih opcija. 

– To je platforma koja nam osigurava da smo ozbiljan i dugovječan projekt. Mala javna lokalna TV na hrvatskom jeziku koji je bio godinama zanemaren na javnom servisu – rekla je Novak Srzić.

Uz mozaičnu emisiju u kojoj će se obrađivati teme iz svakodnevnog života, Naša TV će svake večeri emitirati Dnevnik i talk show program.

>> Hloverka: Bila bih retardirana da sam uzimala tako mali novac

>> 'Hrvatski narod je jedan narod koji ima dvije domovine'

Komentara 27

LP
ljerka.p2911
00:03 15.03.2016.

Bravo Hloverka i hvala tiu ime Hrvata Herceg-Bosne, bravo Hercegovci i Hrvati općenito i Hvala Dragom Bogu!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:06 14.03.2016.

Nema šanse da se na toj tv postaji zaposli netko od ovih koji su sad otpušteni. He, he.. tako treba.

MO
mobitel20
22:01 14.03.2016.

Svaka cast. Napokon ! Nasa braca Hrvati iz BiH zrtve su odnosa u samoj BiH , a onda su zrtve i jugonacionalista u Hrvatskoj...ali to je vec uigrana koalicija kojom bi se morala baviti SOA pa DORH...no,ponavljam,uz sitne resurse nekih malih medija, ovo je pravi istinski iskorak prema medijskoj vidljivosti Hrvata u BiH...a konacni mora biti javni kanal na hrvatskom jeziku i hrvatskim urednistvom. Sada Slavo Kukic glumi Hrvata i jos par "Raspudicevih daidza"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije