Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Poznata astrologinja otkriva pravu narav Marka Grubnića

Iako djeluje da ne zna točno što želi, to je upravo varka. Marko Grubnić zna točno što želi i to traži u svakom danu i svakom trenutku. On miri svoju prošlost i budućnost, svoje želje i svoje potrebe da ima ono čemu teži, ono u čemu se osjeća ugodno u životu i s drugim ljudima.
19. travnja 2019. u 18:29 10 komentara 7375 prikaza
Foto: Instagram Asos
Pogledajte galeriju 1/6

Poznatiji kao “Modni Mačak”, Marko Grubnić rođen je u vrijeme Mlađaka u Strijelcu koji je krasila na nebu lijepa svjetlosna aura od oku nevidljivog Neptuna.

nije pazio Svi su primijetili! Grubnić objavio fotku, zaboravio 'popeglati' odraz u ogledalu

Njega ta dvostruka konjunkcija usmjerava samo u točno određenom pravcu. Iako djeluje da ne zna točno što želi, to je upravo varka. Marko zna točno što želi i to traži u svakom danu i svakom trenutku. On miri svoju prošlost i budućnost, svoje želje i svoje potrebe da ima ono čemu teži, ono u čemu se osjeća ugodno u životu i s drugim ljudima. Fokusiran je u jednom pravcu, a to vjerojatno u TV emisiji “Ples sa zvijezdama” primjećuje članica žirija Almira Osmanović. U Markovu životu majka ima vrlo važnu ulogu, a to je Marku dalo dobru osnovu za prijateljstva sa ženama.

ne da se Grubnić reagirao na kritike gledatelja: 'Neću prestati!'

Dio njegova doživljaja života je vrlo bolan i zato ga je dobro zaštitio od javnosti. Individualac je, osobenjak. U mladosti je bio zbunjen vlastitom seksualnosti (dečko okružen curama). Kao odrasla osoba češće se identificira s majkom. Vrlo je osjetljiv. Voli davati i primati, ali po vlastitom ukusu. Poklanja velikodušno, kvalitetne poklone, ali samo onima koje voli. Kao prijatelj je vrlo lojalan i postojan, spreman saslušati problem i pokušati ga riješiti ili barem ponuditi rješenje. Njegova odlika je da sve što radi, radi doista predano, sa strasti, disciplinirano, maksimalno. Nema tu kompromisa. Tijelu pridaje veliku pažnju, a spreman je na gotovo neizdržive tjelesne napore da dobije savršenstvo (kako si ga je on zamislio). Taj dio karaktera odraz je potisnute ljutnje na imidž oca i muškaraca u društvenom okruženju.

Marko Grubnić Neprepoznatljiv Pogledajte kako je Modni mačak izgledao prije deset godina

Tako se dokazuje, tako se brani od slabosti, tako ublaži ona tamne “sjene” vlastitog bića i otklanja blokade energije koja ne smije ostati zarobljena. Za ples, za rad s kukovima, za fokus potreban pokretu i okretu, za naporno disciplinirano treniranje – Marko je savršeni kandidat. On se u nastupu u TV showu pokazuje u najboljem mogućem svjetlu. Žiri ga pravedno ocjenjuje, ali publiku treba još dodatno šarmirati. Nesvjestan je da sada trasira put jedne nove strasti, nove umjetničke forme izražavanja svoje kreativnosti. I zvijezde su mu se lijepo poklopile i dale tu priliku.

Više o astroanalizama potražite na web stranici astrologinje Anđelke Subašić.
     

PRSATA CLAUDIA
Bujna Slavonka o kojoj pišu svjetski mediji: 'Žene se zgražaju kad me vide'
Croatia osiguranje
Podrška poljoprivrednicima
Kako domaće osiguranje podupire razvoj poljoprivrednika i domaće proizvodnje
 • abendblatt:

  VL je postao kopija 24 Sata, nazalost, .

 • Deleted user:

  Modni hračak jako dobro zna što njegovi sponzori očekuju od njega i on se svojski trudi isporučiti im traženo !!!!

 • Avatar Hržić_Danijel
  Hržić_Danijel:

  Jedino u životu, jedini razlog njegovog ustajanja iz kreveta i o čemu on brine i što želi je kako izgleda pred ljudima i fizički preko obleke i peglanja face ili filerima i botoxom ili na slikama preko raznih fotoshopova i ... prikaži još! kreiranja slike sebe kao osobe. To je početak i kraj svake njegove misli i smisao života, njegov i njemu sličnih. Pitanje je samo odkud deseci tisuća kuna z svaku pojedinu krpicu??? Nigdje ne radi a od modnih tračarija da se može ta lova zaradit onda bi naše tete iz KAMENSKOG bile multi mijijunašice! Pitam poreznu dali je kad prgledala njegove financije?