Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
analiza

Poznata astrologinja otkriva pravu narav Marka Grubnića

Foto: Instagram Asos
1/6
19.04.2019.
u 18:29

Iako djeluje da ne zna točno što želi, to je upravo varka. Marko Grubnić zna točno što želi i to traži u svakom danu i svakom trenutku. On miri svoju prošlost i budućnost, svoje želje i svoje potrebe da ima ono čemu teži, ono u čemu se osjeća ugodno u životu i s drugim ljudima.

Poznatiji kao “Modni Mačak”, Marko Grubnić rođen je u vrijeme Mlađaka u Strijelcu koji je krasila na nebu lijepa svjetlosna aura od oku nevidljivog Neptuna.

Njega ta dvostruka konjunkcija usmjerava samo u točno određenom pravcu. Iako djeluje da ne zna točno što želi, to je upravo varka. Marko zna točno što želi i to traži u svakom danu i svakom trenutku. On miri svoju prošlost i budućnost, svoje želje i svoje potrebe da ima ono čemu teži, ono u čemu se osjeća ugodno u životu i s drugim ljudima. Fokusiran je u jednom pravcu, a to vjerojatno u TV emisiji “Ples sa zvijezdama” primjećuje članica žirija Almira Osmanović. U Markovu životu majka ima vrlo važnu ulogu, a to je Marku dalo dobru osnovu za prijateljstva sa ženama.

Dio njegova doživljaja života je vrlo bolan i zato ga je dobro zaštitio od javnosti. Individualac je, osobenjak. U mladosti je bio zbunjen vlastitom seksualnosti (dečko okružen curama). Kao odrasla osoba češće se identificira s majkom. Vrlo je osjetljiv. Voli davati i primati, ali po vlastitom ukusu. Poklanja velikodušno, kvalitetne poklone, ali samo onima koje voli. Kao prijatelj je vrlo lojalan i postojan, spreman saslušati problem i pokušati ga riješiti ili barem ponuditi rješenje. Njegova odlika je da sve što radi, radi doista predano, sa strasti, disciplinirano, maksimalno. Nema tu kompromisa. Tijelu pridaje veliku pažnju, a spreman je na gotovo neizdržive tjelesne napore da dobije savršenstvo (kako si ga je on zamislio). Taj dio karaktera odraz je potisnute ljutnje na imidž oca i muškaraca u društvenom okruženju.

Tako se dokazuje, tako se brani od slabosti, tako ublaži ona tamne “sjene” vlastitog bića i otklanja blokade energije koja ne smije ostati zarobljena. Za ples, za rad s kukovima, za fokus potreban pokretu i okretu, za naporno disciplinirano treniranje – Marko je savršeni kandidat. On se u nastupu u TV showu pokazuje u najboljem mogućem svjetlu. Žiri ga pravedno ocjenjuje, ali publiku treba još dodatno šarmirati. Nesvjestan je da sada trasira put jedne nove strasti, nove umjetničke forme izražavanja svoje kreativnosti. I zvijezde su mu se lijepo poklopile i dale tu priliku.

Više o astroanalizama potražite na web stranici astrologinje Anđelke Subašić.
     

Komentara 10

AB
abendblatt
18:40 19.04.2019.

VL je postao kopija 24 Sata, nazalost, .

DU
Deleted user
18:45 19.04.2019.

Modni hračak jako dobro zna što njegovi sponzori očekuju od njega i on se svojski trudi isporučiti im traženo !!!!

Avatar Hržić_Danijel
Hržić_Danijel
19:06 19.04.2019.

Jedino u životu, jedini razlog njegovog ustajanja iz kreveta i o čemu on brine i što želi je kako izgleda pred ljudima i fizički preko obleke i peglanja face ili filerima i botoxom ili na slikama preko raznih fotoshopova i kreiranja slike sebe kao osobe. To je početak i kraj svake njegove misli i smisao života, njegov i njemu sličnih. Pitanje je samo odkud deseci tisuća kuna z svaku pojedinu krpicu??? Nigdje ne radi a od modnih tračarija da se može ta lova zaradit onda bi naše tete iz KAMENSKOG bile multi mijijunašice! Pitam poreznu dali je kad prgledala njegove financije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije