Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije pazio

Svi su primijetili! Grubnić objavio fotku, zaboravio 'popeglati' odraz u ogledalu

Foto: Instagram
1/5
18.04.2019.
u 15:15

Prošli vikend su okrenuli Beograd naglavačke dok su u limuzini slavili djevojačku večer Maje Šuput (39). To su obilježili mnogim fotografijama, a jedna je posebno svima zapala za oko.

Prošlog vikenda Beograd se tresao dok je Maja Šuput (39) sa svojom svitom slavila djevojačku večer. Ženskom društvu pridružio se stilist i Majin dragi prijatelj Marko Grubnić (36).

Sve su zabilježili fotografijama na društvenim mrežama, al Marko koji se inače hvali odabirom filtera na svojim fotkama, ovaj put nije bio pažljiv pa je cjeli odraz slavljeničke ekipe u ogledalu zaboravio 'popeglati'. Dok su poziralu u limuzini u kojoj je krovno zrcalo svi su ispali malo 'razvučeni', a ten im je bio neujednačen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Momacka u akciji 👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👫❤️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

- Alo mačko, stavi Photoshop i na ogledalo gore. Izgorjeh od smijeha – glasi komentar ispod slike.

Maja će se ovih dana udati za pet godina mlađeg zaručnika Nenada Tatarinova, a tvrdi kako bi se vjenčanje dogodilo i prije da ona nije bila prezaposlena. Kao i za dosadašnji stajling, Maja se za odabir vjenčanice povjerila Marku Grubniću.

- Imala sam najbolju djevojačku zahvaljujući svojim prijateljima – napisala je Maja u Instagram postu.

 

Pogledajte koji brakovi u showbizzu nisu dugo potrajali.

Ključne riječi

Komentara 6

PE
PetrusManus
16:54 18.04.2019.

Hrpa ljudskog smeča u ogledalu, a ovom izoperiranom psihopatu zavidim koliko je uspio šupljoglavih kuja ostaviti bez ku...

Avatar possibilis
possibilis
17:50 18.04.2019.

Malogradjanstina. Igramo se Amerike. I to onog najpovrsnije dijela. Bez pokrica.

KR
kruti26
16:06 18.04.2019.

'tresao se beograd'. . .neizreciva DRAMA u zločinačkoj otažbini!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije