Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitke!

Glumac koji ima petero djece s tri različite žene oženio 14 godina mlađu

Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
02.05.2019.
u 14:37

Glumac Jude Law ovog utorka je po drugi put u životu stao pred oltar i svoju ljubav obećao čak 14 godina mlađoj ženi.

U utorak su zazvonila svadbena zvona za glumca Judea Lawa (46) i njegovu 14 godina mlađu suprugu Phillipu Coan (32) koja je inače psihologinja i vodi vlastitu konzultantsku firmu.

Par se zaručio u veljači nakon četiri godine veze, piše Daily Mail. Vjenčali su se u Gradskoj vijećnici Old Marylebone u Londonu, a popis gostiju bio je maksimalno reduciran pa se nitko od holivudskih faca uopće tamo nije ni našao. Odlučili su se za intimnu ceremoniju i pozvali su samo najbliže prijatelje i obitelj. U baršunastom plavom odijelu, šeširu i okruglim sunčanim naočalama Jude je izrekao 'da' svojoj mladenci koja se odlučila za mini haljinu i duboki dekolte.

Zajedno su stigli u vijećnicu u Range Roveru. Nakon što je par najavio vjenčanje, strani mediji pisali su da je glumac pitao svog najstarijeg sina Raffertyja Lawa (22) da mu bude kum. Koliko su se zabavljali, pokazuju njegove fotografije na Instagramu.

Jude i Phillipa vezu su potvrdili još 2015. godine na crvenom tepihu na Hay festivalu, a izvor za MailOnline rekao je kako je Jude jako ozbiljan prema Pippi. Glumcu je ovo drugi brak, a inače je otac petero djece koje su mu rodile tri različite žene: prva supruga Sadie Frost, američki model Samantha Burke i poslijednja bivša djevojka Catherine Harding.

- Voli njezinu inteligenciju i smatra osvježavajućim to što ona nije iz svijeta šoubiznisa. Poprilično je zadivljen i ne želi zabrljati – rekao je izvor tada.

Pogledajte koji brakovi u showbizzu nisu dugo potrajali.

Ključne riječi

Komentara 6

SA
samoborka
23:41 02.05.2019.

A u tri strinine! Imala sam ozbiljne planove s njim! Ma sto to ucini Jude matere ti!?

Avatar Charlie1
Charlie1
16:17 02.05.2019.

Čak četrnaest godina mlađu? On 46, a ona 32? Ajme, pedofil jedan, sram da ga bude. To svijet još nije vidio!

SE
serđo12
02:10 03.05.2019.

Ovaj sigurno nije gay !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije