Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže prinova

Glumac Kevin Costner čeka svoje sedmo dijete

kevin costner
Pixsell
18.03.2010.
u 10:32

55-godišnji glumac i njegova draga, njemačka manekenka Christine Baumgarter, čekaju svoje treće, a glumčevo sedmo dijete.

U dom glumca Kevina Costnera uskoro će sreća ući na velika vrata. I to po sedmi put jer 55-godišnji glumac i njegova draga, njemačka manekenka Christine Baumgarter, čekaju svoje treće, a glumčevo sedmo dijete.

Sretni Costner, miljenik mnogih žena, djecu je dobio sa Cindy Silvom (troje), a jedno od njih na svijet je donijela Bridget Rooney. Pod tatinom brigom tako su danas kćeri - 26-godišnja Annie i dvije godine mlađa Lily te sinovi 22-godišnji Joe, trogodišnji Caydene Wyatt Costner i jednogodišnji Hayes Logan.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Svećenik
Svećenik
11:44 18.03.2010.

Prema povjerljivim informacijama, poznati glumac će se poroditi carskim rezom u bolnici u Los Angelesu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije