Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Gledatelji ne prestaju komentirati ovu haljinu Maje Šuput: Kao da ide igrati američki nogomet

Foto: Instagram
1/9
09.11.2020.
u 08:37

Haljina koju je Maja nosila u showu "Tvoje lice zvuči poznato" svidjela se članu žirija Goranu Navojcu, ali publika ima dosta kritika na ovaj odabir stilista Marka Grubnića.

Gledam ovu haljinu i nisam je vidio još otkako ju je nosila Crystal iz Dinastije, komentirao je sinoć u showu "Tvoje lice zvuči poznato" glumac Goran Navojec haljinu koju je nosila voditeljica showa, naša poznata pjevačica Maja Šuput.

Haljina s velikim dekolteom i prorezima na nogama privukla je i pozornost publike koja je na društvenim mrežama raspravljala o tome što im se nikako ne sviđa kod ove haljine koju je za Maju i ovaj put osmislio stilist Marko Grubnić koji je u showu zadužen i za styling članica žirija Indire Levak i Nives Celzijus. 

– Nives je večeras prekrasna. Mogu reći da Maji ne stoji dobro haljina u gornjem djelu od vrata prema prsima... nekako visi... nikako da skužim, al nekaj ne štima... Obično kad žene imaju haljinu oko vrata kosa bi trebala biti podignuta. Kužim ja da se ovdje išlo na Barbie stil, ali ona je niska, a ova kosa ju je progutala. Bez ovog "ramena" i ovog oko vrata bilo bi bolje. Haljina bi trebala biti više podignuta na grudima kao da je "spala". Haljina joj zaista nikako ne stoji, skratila je vrat, a prsa kao da su iznad pupka. Ubila je inače skladu figuru. Do sada najlošije, prevelika je ta naramenica, kao da ide igrati američki nogomet, pregrubo izgleda to rame – komentirale su neke od gledateljica ono što im je najviše zasmetalo u dizajnu ove haljine. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
09:50 09.11.2020.

Ova pokušava biti kopija one beogradske plastičnjače Karleuše. Pod stare dane sada stavlja plastiku u lice i sise, krenula vježbati, kvarca se da izgleda kao da je iz Meksika. (Od svega toga podržavam jedino tjelovježbu).

EP
Epil
09:28 09.11.2020.

A nitko ne komentira to sto su Majini plasticni baloni bili 80% goli?

DU
Deleted user
09:08 09.11.2020.

jadma je svaka žena kojoj derpe smišlja kak se bude obukla i izgledala,ispadaju zomboidi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije