Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISAM SE OSJEĆAO DOBRO'

Gibonni otkrio gdje je i zašto prestao biti heavy-metalac

Gibonni
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/4
29.05.2018.
u 08:35

Nakon treće pjesme sam jednostavno osjetio da to više nije to, da to više nije moj bend u kojem se osjećam dobro i tako je i bilo - to je bio moj posljednji koncert s njima. Na taj način Valjevo je postalo važna stanica ka mom daljnjem životu i karijeri - rekao je Gibo

Zlatan Stipišić Gibonni jedan je od najomiljenijih i najuspješnijih hrvatskih glazbenika, a poznato je da je prije kantautorske karijere bio pjevač u heavy metal grupi Osmi putnik. Gibonni je na koncertu u srpskom Valjevu otkrio kako je upravo tamo odlučio napustiti Osmi putnik.

-  Godine 1988. ovdje sam svirao s mojim tadašnjim bendom Osmi putnik. Nakon treće pjesme sam jednostavno osjetio da to više nije to, da to više nije moj bend u kojem se osjećam dobro i tako je i bilo - to je bio moj posljednji koncert s njima. Na taj način Valjevo je postalo važna stanica ka mom daljnjem životu i karijeri, i evo me sad ovdje ponovno, poslije trideset godina - rekao je Gibonni, piše Kurir.

Gibonni
1/23

Inače, Gibonni je u Valjevu nastupio na Jazz festivalu, a u pratnji Matije Dedića na klaviru izveo je svoje najpoznatije hitove u jazz aranžmanima. Iz Gibinog tima jučer je najavljeno kako će održati veliki koncert na prekrasnoj Tvrđavi svetog Mihovila u Šibeniku 23. lipnja.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
08:38 29.05.2018.

Gibonni otkrio gdje je i zašto prestao biti ultra heavy bleiburski i jasenovacki radikalac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije