Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve se promijenilo

Gdje je danas Amerikanka koja se udala i preselila u Hrvatsku, o čemu je snimala brojne videe?

Kaleigh Hendershot
Foto: Screenshot
1/7
25.09.2020.
u 08:00

No, prošle godine ljubav prema Hrvatskoj pukla je i odlučila se preseliti natrag u SAD te od tada nije objavila nijedan video. Dominik je ostao u Hrvatskoj dok ne sredi svoje papire za SAD, no čini se kako je i to gotovo.

Amerikanka Kaleigh Hendershot proslavila se u Hrvatskoj tako što je odmah po preseljenju u zagrebačke Sesvete otvorila svoj YouTube kanal i počela snimati videozapise o svom životu u Hrvatskoj i privikavanju na našu kulturu. Prije nekoliko godina Kaleigh se udala za Dominika iz Sesveta i preselila, a prvih nekoliko godina bila je oduševljena promjenom.

Kaleigh Hendershot
1/4

No prošle godine ljubav prema Hrvatskoj je pukla i odlučila se preseliti natrag u SAD te od tada nije objavila nijedan video. Dominik je ostao u Hrvatskoj dok ne sredi svoje papire za SAD, no čini se kako je i to gotovo. Prije nekoliko dana objavila je da je i Dominik sada s njom u Americi te da je tu već nekoliko tjedana.

"Povratak u SAD bio je u najmanju ruku prilagodba. Bilo mi je jako teško. Iako sam znala da će biti tako, nisam mogla znati koliko. Moja vlastita kultura me živcirala i frustrirala, bila sam usamljena kad sam se sama vratila kući, a životi svih mojih prijatelja su se nastavili. Bila sam jako tužna, nedostajali su mi voljeni u Hrvatskoj i bilo je jako bolno odseliti se. Osjećam se kao drukčija osoba! Sretna sam što sada mogu reći da sam 95 posto prilagođena, ali nemojte nikad misliti da ću ikad postići i tih preostalih 5 posto", rekla je i dodala da je s njom u Americi njezin muž.

Svoj odnos s Hrvatskom ova je Amerikanka opisala kao ljubavnu vezu: "Prva godina je divna i krasna, sve je sjajno i novo, sve prihvaćate... a zatim u tjednima, a možda i danima nešto se dogodi i ta veza se samo preokrene... počnete mrziti partnera. Točno to dogodilo se meni s Hrvatskom", rekla je.

Priznala je da je imala druga očekivanja od Hrvatske. 

Ključne riječi

Komentara 43

SA
samoborka
08:54 25.09.2020.

Zatekla te realnost draga moja. Nigdje nije idealno i svugdje je raj dok te još svi tetoše i dok još ništa ne znaš. Hrvatska je zemlja u kojoj ti se, kao strankinji, svi uvlače u guzu, dodvoravaju ti se do najneukusnijih razina..dižući tako vlastiti malograđanski ego i zatucanost. Kada se okreneš, svi po tebi pljuju i bave se tvojim životom na najprljaviji i najzlonamjerniji način. Svi su tu jako društveni, stalno se ide po gostima, feštama, a zapravo svako svakoga poprijeko gleda i ne podnosi. Svi su udruženi samo u kukanju i prigovaranju, a ogroman postotak tih istih su upravo i krivci za stanje u kakvom jesu. Ovdje ti se draga moja opjevavaju plodne njive dok po njima raste korov, opjevava maslina dok se pod njom spava, proklinje šef dok se ispijaju beskonačne kave pod radnim vremenom, razapinje radnik koji mjesec dana crnči za iznos kojeg mu gazda daje svom mladunčetu za dnevni džeparac, zaklinje u vjeru i Boga nakon pronevjera, laži, krađa i zloraba svega i svačega, opjevavaju bivši sistemi jer se nedoraslo nositi s novima, zaklinje u "najbolji smo" dok po doslovno svemu grebemo na dnu po mulju, zazivaju promjene ali da se ništa ne promijeni, vapi za zapadnim plaćama i standardom s cigaretom u ustima na cajkaškom derneku.. Mi ti ovdje lažemo sebi od stoljeća sedmog i zato nikako da od njega odmaknemo.

SI
Sisko
09:21 25.09.2020.

Hrvatska je za strance kao vojna akademija West Point samo uporni izguraju do kraja.

AL
alfagt2015
10:47 25.09.2020.

mislila je živjeti od you tube objava,e mala s tim nemožes živjeti ni u kambiđi a ne u europi.citam u početku i piše otvorila je u hrvatskoj,ja mislio restoran ili neki obrt ,kad ono you tube kanal hahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije