Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlično se slažu

Ana Rucner objavila video s bivšim suprugom pa novom dečku poručila: 'Čekamo te'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
24.09.2020.
u 11:54

Ana Rucner i Vlado Kalember i dalje zajedno odgajaju sina Dariana, a osim na privatnom planuodlično funkcioniraju i na onom poslovnom.

Nakon što su prestali biti supružnici Ana Rucner i Vlado Kalember ostali su prijatelji, a njihov skladan odnos nakon razvoda mnogima bi mogao poslužiti kao primjer. I dalje zajedno odgajaju sina Dariana, a osim na privatnom planu odlično funkcioniraju i na onom poslovnom.

1/5

Dokazuju to nerijetko na društvenim mrežama, a na jednom od posljednjih videa koje je Ana objavila na svom Insta Storyju otkriveno je da im se na novom projektu pridružio i Anin novi partner, bubnjar Marko Duvnjak.

- Radi se, uvijek se nešto radi - napisala je Ana uz video koji prikazuje Vladu Kalembera i Mateja Meštrovića u glazbenom studiju, a na snimci je označila i Marka kojem je poručila: 'A tebe čekamo'.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

S novim partnerom Rucner je prvi puta snimljena u svibnju ove godine, no o novoj romansi još uvijek ne želi govoriti.

- Oprostite, ali ne bih voljela razgovarati o svojoj trenutnoj privatnoj situaciji. Neka mjere još malo popuste - tajnovita je bila Rucner nakon što smo ju priupitali je li u njezin život ušla nova ljubav.

No, o onoj staroj s 30 godina starijim Vladom Kalemberom 37-godišnja glazbenica govori bez ustezanja. - Mi se jednostavno slažemo. Poštujem Vladu kao čovjeka i oca svog djeteta te smatram važnim da Darian ima zdrav odnos sa svojim tatom i da zna da postoji muškarac na kojeg se uvijek može osloniti. Kad stavite dijete ispred svega, onda nema mjesta za loše odnose jer oboje znamo koji nam je zajednički cilj i interes - ističe Ana koja je odvojen život od Kalembera započela prije šest godina.

Foto: Instagram screenshot

Komentara 2

ZJ
Zjako
13:41 24.09.2020.

Definicija braka je za njih izgleda veza , a veza ko-koga dohvati. Uglavnom neka uživaju, pošten svijet je i onako prokazan kao zaostao a našarani ,potrgani i nemoralni su 'in" pa nek ide sve u p.m.

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
13:42 24.09.2020.

Hahaha, bolesnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije