Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon otkriven

Fotograf Alex Sturrock inspirirao je Adele za album '21'

adele
Pixsell
04.04.2012.
u 09:25

Misteriozni Alex bio je u strastvenoj vezi s Adele od ljeta 2008. do travnja 2009. Na svojoj web-stranici ima niz privatnih fotografija britanske glazbene zvijezde koja mu je posvetila svoje najveće hitove.

Iako mediji već nekoliko godina pokušavaju otkriti najveću misteriju popa, to je napokon uspjelo tabloidu Heath koji je razotkrio tko se krije iza Adelina megauspješnog albuma "21". Mnogo je imena bilo u igri, no magazin Heath tvrdi da je mladi 31-godišnji britanski fotograf Alex Sturrock onaj pravi, koji je Adele inspirirao za njezine najveće hitove. Otkrili su ga ozvučivši svog novinara kojem je Alex u razgovoru sve otkrio ne znajući o kome je riječ.

U vrijeme kad je upoznao Adele radio je za novine Vice i Guardian. Bio je u vezi s pjevačicom od 2008. do travnja 2009., baš kad je počela pisati svoj novi album "21". Na svojoj službenoj web-stranici Alex ima pregršt fotografija slavne pjevačice, najviše s njezine prve američke turneje gdje joj je bio službeni fotograf.

Prijatelj Adelina bivšeg kaže da je njihova veza bila vrlo strastvena i sretna, sve su radili zajedno. Vrlo brzo Alex se uselio u Adelin stan. Pjevačica mu je beskrajno vjerovala.

– Alex je bio normalan dečko s odličnim smislom za humor. Uživali su biti zajedno, a kad nisu, stalno su bili na telefonu. Zezali su se, jeli junk food i odmahivali rukom na Adelin uzlet u karijeri – kaže izvor blizak paru.

Adele je sve prijašnje navodne misteriozne dečke koje su iskopali mediji demantirala. Očekuje se i njezin komentar za Alexa Sturrocka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije