Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretjerala je?

Fanovi ne prestaju kritizirati izgled glumice: 'Potpuno si uništila lice!'

Foto: Instagram
1/5
09.08.2019.
u 14:30

Meryem Uzerli hrvatskoj javnosti poznata je kao Hurem iz serije "Sulejman Veličanstveni". U Turskoj se družila s Jennifer Lopez, a lijepe žene zajedno su i pozirale.

Jennifer Lopez je u Turskoj, a na koncert joj je došla i Hurem! 35-godišnja Meryem Uzerli pozirala je s latinoameričkom pjevačicom i time se pohvalila na Instagramu.

Međutim, Meryem nije očekivala pljuštanje kritika na račun svoga izgleda.

"Meryjem je potpuno uništila lice","Promijeni frizera", "Jennifer koja je 15 godina starija od tebe izgleda bolje od tebe", samo su neki komentari kritički nastrojenih fanova, a neki su ipak rekli da su na slici "dvije prekrasne zvijezde".

– Hurem, najbolja si! – odgovorili su na mnogobrojne kritike.

Prije nekoliko mjeseci Hurem je objavila fotografiju iz djetinjstva koja je zaprepastila internet. Prema njoj se točno može uočiti utjecaj plastičnih operacija kojima se Meryem podvrgnula. Fanovi su je i tada napali.

Foto: Instagram/Wanda Nara

– Bila si mnogo ljepša prije operacija – poručili su joj fanovi, a posebno joj zamjeraju povećanje usana i pretjerano naglašavanje jagodica.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
15:49 09.08.2019.

Jako zgodna cura je bila. U seriji, kao Hurem, prelijepa! Šteta da danas žene, pa i djevojčice zbog nedostatka samopouzdanja pribjegavaju tretmanima izobličavanja lica i tijela. Svi imamo neke "nedostatke" , ali zbog njih smo posebni. Ove danas sve liče jedna na drugu. Ko roboti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije