Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
živi povučeno

Fani Čapalija: Sama sam jer pristajem samo na pravu ljubav

klapa rišpet i fani čapalija
Foto: PR FOTO
1/4
22.05.2014.
u 15:50

– Ne sjećam se kad sam posljednji put navečer bila vani. Draže su mi dnevne aktivnosti, puno šećem i plivam. Ove sam se godine prvi put okupala već početkom svibnja. Obožavam ljeto i ne smetaju mi vrućine. Da bude i dvaput toplije, meni bi bilo dobro – kaže Fani.

Kada bismo dalmatinsku pismu utjelovili, bio bi to lik najljepše žene, vile. Znaju to i dečki iz splitske klape Rišpet i zato su za glumicu u spotu za svoju novu pjesmu “Ne more vrime” angažirali jednu od najljepših Hrvatica, 38-godišnju Splićanku Fani Čapaliju.

“Ne more vrime” pjesma je, kažu iz Rišpeta, koja vraća vjeru u ljubav.

Foto: PR FOTO

– Vjerujem u ljubav, ali pristajem samo na pravu ljubav ili ništa. No ne dogodi se svakome da je nađe. Zato je u pitanju ljubavi kod mene sve mirno – iskrena je bivša misica. S ovom pjesmom autora Pere Kozomare Rišpet se sprema na Splitski festival, a Kozomara je za festival napisao i pjesmu “Zlatna vrata Dalmacije” posvećenu Vinku Coci.

Foto: PR FOTO

– Obožavam Vinka Cocu! Ne znam tko će ga nadmašiti. Moj je otac bio s njim super prijatelj i bila sam jako sretna kad sam čula da će mu postumno biti dodijeljen Porin za životno djelo – ističe Fani. Kozomara ju je, dodaje, pozvao da dođe na Splitski festival, no misica o dolasku još razmišlja.

– Ne sjećam se kad sam posljednji put navečer bila vani. Draže su mi dnevne aktivnosti, puno šećem i plivam. Ove sam se godine prvi put okupala već početkom svibnja. Obožavam ljeto i ne smetaju mi vrućine. Da bude i dvaput toplije, meni bi bilo dobro – kaže Fani i dodaje da u životu malo toga planira. – Kad god bih nešto planirala, dogodilo bi se sasvim suprotno – kaže sa smiješkom.

>> Inspiracija ELFS-ima: Prekrasna Fani Čapalija ne stari

Komentara 1

ST
strsljen2013
17:20 22.05.2014.

Najljepša missica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije