Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolina sunca: Glumci pomažu Domu za djecu

Emocije su bile toliko jake da se mislilo i na posvajanje

dolina sunca
02.12.2009.
u 22:02

– S takvih mjesta uvijek odem emotivno rastrojena. Dirljivi su to susreti koji me uvijek navedu na razmišljanje o posvajanju. Nije mi strana ta ideja, mislim da je to veoma plemenito – kazala je raznježena Sandra Lončarić-Tankosić.

Mnogo su veselja svojim dolaskom u osječki Dom za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi “Klasje” izazvali glumci serije “Dolina sunca”. Došli su s plemenitom namjerom da pomognu i prikupe sredstva za ugodniji život u domu, a iz njega su izišli preplavljeni emocijama i dirnuti do suza.

– S takvih mjesta uvijek odem emotivno rastrojena. Dirljivi su to susreti koji me uvijek navedu na razmišljanje o posvajanju. Nije mi strana ta ideja, mislim da je to veoma plemenito – kazala je raznježena Sandra Lončarić-Tankosić koja već jest majka šestogodišnjeg dječaka.

Njezina kolegu Roberta Kurbašu također su dojmila djeca koja su mu prilazila i htjela se slikati s njime. Ističe kako je sretan što je dio te akcije i pod dojmom je te dječje topline i iskrenosti.

– Posvuda su nas vodili, pokazivali su nam gdje uče, spavaju. Pripremili su nam i ručak, a potom smo zajedno snimali spot – govori Kurbaša.

– Ne zna se tko je bio uzbuđeniji; mi ili oni. Nije im bilo teško stajati na hladnoći i čekati da izgovore svoju rečenicu – dodaje Sandra Tankosić.

Cijelu ekipu dojmio je posjet nabijen emocijama. U Domu su, naime, djeca svih uzrasta; od beba do 18-godišnjaka, a uz glumce su se brzo i lako vezali.

Osječanke i glumice iz serije “Dolina sunca” Vlasta Ramljak i Sandra Lončarić oduševljene su odabirom upravo tog doma jer, slažu se obje, rado pomažu svom gradu i sugrađanima. Akcija se može podržati pozivom na broj 060/870-871 ili uplatom na žiro-račun doma Klasje: 2390001-1100015088HPB, s naznakom za “Zagrljaj sunca”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije