Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi pričaju o tome

Glumica se pohvalila novom tetovažom, a zapravo se osramotila

Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
05.03.2018.
u 12:06

Emma Watson na ruci je tetovirala slogan kampanje koja se bori protiv zlostavljanja žena, ali slogan ima gramatičku pogrešku...

Glumica Emma Watson na dodjeli Oscara iskoristila je priliku i pokazala svoju novu tetovažu kojom je dala podršku borbi za prava žena.

Umjesto da sada svi pišu o tome kako je pohvalno i lijepo to što je tetovirala naziv kampanje koja podržava žene u njihovoj borbi protiv zlostavljanja žena, svi danas pričaju o gramatičkoj pogrešci na tetovaži.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Emma je na ruci napravila tetovažu na kojoj je trebao biti ispisan slogan pokreta #MeToo koji glasi Time's Up, ali umjesto "Time's Up" na njenoj ruci je napisano Times Up. 

1/27

 

Komentara 5

Avatar dras32
dras32
12:30 05.03.2018.

Znaci strasno, fali apostrof, nesto sto se u svijetu tetovaze jako tesko moze ispraviti.

SA
samograd
13:00 05.03.2018.

Sretnem jutros staru susjedu Nadu ona živi sama sa malom penzijom.Pitam kako je,što ima novog "pusti ti susjed mene lako je meni ,jesti vidio grešku na tetovaži one engleske glumice,time će meni biti teže i svim ženama na svijetu ,to su problemi .svi pričaju o tome".Nakon toga smo razgovarali o seksualnom iskorištavanju glumica ,koje su se sjetile nakon 20 godina da su bile iskorištavane ,povremeno i dragovoljno pristajale na prcanje jer je Weinstein bio moćan,to su životni problemi a ne što Hrvati odlaze iz Hrvatske i .

DO
DonQuijote
13:00 05.03.2018.

Stravična pogreška, apostrof je nemoguće umetnuti.M islim da će si sada morati odsjeći ruku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije