Naslovnica Showbiz Hollywood

Evo kako je Akademija spriječila novu blamažu s omotnicama!

Na ovogodišnjim omotnicama ime kategorije pisalo je dva puta - malim bijelim i velikim zlatnim slovima
05. ožujka 2018. u 06:16 1 komentara 2041 prikaza
Oscar omotnica
Foto: Twitter
Pogledajte galeriju 1/2

Nakon što se prošle godine dogodila blamaža s krivim omotnicama, nakon čega je "La La Land" bio kratkotrajni dobitnik Oscara za najbolji film, ove godine Akademija nije ništa htjela pepustiti slučaju. Napravljene su nove omotnice, na kojima ime kategorije piše dva puta: malim bijelim i velikim zlatnim slovima! 

Oscar Sve kontroverze zlatnog kipića Iza nominacija za Oscara brojni repovi sumnji i nokautirane karijere

Akademija je, kako bi se i njima ispričala za prošlogodišnji gaf, ponovno pozvala Warrena Beattyja i Faye Dunaway da proglase najbolji film. Srećom, ovaj put nije bilo greške, i najboljim filmom proglašen je "Oblik vode". 

Tom Cruise NAJGORA OSTVARENJA Zlatna malina: Tom Cruise najgori glumac, među 'slavljenicima' Gibson i Basinger Optužbe Oblik vode nominiran za Oscara je zapravo plagijat predstave iz '69. Filmske nagrade Ova glumica je prva transrodna žena koja sudjeluje u ceremoniji Oscara
Putokaz za najljepše plaže na Pagu
Najljepše plaže na Pagu
Istražite koje su najljepše plaže i pronađite one koje će vam najbolje odgovarati

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar Ironman0105
    Ironman0105:

    nije li i to pouzdan znak koliko su idioti oko cijele ove farse?Da je "kum" ove godine prikazan, bio bi kritiziran jer nema dovoljno crnih glumaca, niti homoseksualaca. Isto kao i "Excalibur"....U novom Tarzanu USA diplomat iz 19 stoljeca je ... prikaži još! crnac, novi James Bond bit ce crnac....Disney ima crtic o crnoj princezi u srednjevjekovnoj Europi...ciji je prvi sluga homoseksualac...Ne vidite li kuda to vodi?