Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dodjela 13. veljače

Eminem nadmašio Lady Gagu u nominacijama za Grammy

eminem
pixsell
02.12.2010.
u 10:25

38-godišnji reper osvojio je deset nominacija, dok su iza njega Lady Gafa i Jay-Z sa šest nominacija

Dodjela nagrada Grammy održat će se 13. veljače u Los Angelesu, a neki slavni glazbenici već trljaju ruke uvjereni da će im pripasti neki od kipića. Jedan od njih je 38-godišnji Eminem koji je nominiran u deset kategorija, a najvažnije su za album i pjesmu godine te najbolji rap album. Iza njega su Lady Gaga i Jay-Z sa šest nominacija. Za najbolju rap pjesmu godine borit će se Eminem i Jay -Z, prvi u duetu s Rihannom, a drugi s Alicijom Keys.

Mlađahni pjevač Justin Bieber, kojemu je tek 16 godina, nominiran je za najboljeg mladog izvođača godine. Kate Perry ove godine neće imati previše razloga za slavlje jer je nominirana samo za najbolji album, a tu nagradu, kažu zli jezici, neće sigurno dobiti jer je konkurencija prejaka: Eminem, Lady Gaga i Lady Antebellum.

Ključne riječi

Komentara 2

QQ
qqq
10:47 02.12.2010.

kakav rap, pa to nema veze sa rapom, to obično pop smeće

OB
-obrisani-
12:32 02.12.2010.

Sve je to smeće i nema puno veze sa glazbom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije