Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje u makarskoj

Ecija i Nives na djevojačkoj pozirale u istim badićima, istaknule vitke noge i stražnjicu: 'Muški dio je na aparatima'

Foto: Instagram
1/9
01.08.2022.
u 12:00

Svatko je sa svojim društvom ovog vikenda slavio svoju večer pa je tako djevojačka bila u Makarskoj, a momačka na Hvaru.

Televizijska i radijska voditeljica Ecija Ivušić (35) i bubnjar benda Pravila igre Goran Belošević (36) u rujnu izreći će svoje sudbonosno 'da', a svatko je sa svojim društvom ovog vikenda slavio svoju večer pa je tako djevojačka bila u Makarskoj, a momačka na Hvaru. A Ecija je slavila i dva dana za redom pa su tako u nedjelju nastavile slavlje na baru na plaži hotela u kojemu su bile.

Uzvanice su sve, naravno, dijelile na društvenim mrežama. Jedna od njih bila je i Ecijina prijateljica Nives Celzijus, a prijateljice su podijelile zajedničku fotografiju na kojoj su pozirale u sličnim kupaćim kostimima, samo su imale različite boje.

- Moja! - napisala je Nives u opisu fotografije uz emotikon srca. Djevojke su pozirale u jednodijelnim kupaćim kostimima, Ecijin je bio bijeli, a Nivesin ljubičasti. Objema je istaknuo stražnjicu i vitke noge. 

Ecija je svoju kosu raspustila, dok je Nives svoju digla u rep. A buduća mlada imala je na sebi veo i lentu na kojemu je upisalo upravo to - buduća mladenka. 

"Super poze", "Prekrasne ste", "Kakve mačke", "Wow", "Kao sestre", "Čestitamo", pisali su oduševljeni pratitelji.

Ecija je podijelila i video sa djevojačke na kojem zajedno s njom, poziraju i nazdravljaju njezine prijateljice.

- Hej ljepotice, moje prijateljice -  napisala je uz video.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

U komentarima se odmah oglasio i njezin zaručnik Goran komentiravši: 'Kakvi komadi. Mislim da je trenutno muški dio svadbene ekipe opasno na aparatima'. 

Podsjetimo, Goran je za InMagazin otkrio da će svadba biti u deveti mjesec na otoku Vrniku kraj Korčule. 

"To je inače otočić koji je slabo naseljen, samo je deset kuća na otoku, nema prometa, nalazi se samo crkvica i jedna stara škola, koja je prenamijenjena u ugostiteljski objekt i pored je plaža. Mislim da će biti bajkovito", rekla je Ecija. 

Nakon ceremonije vjenčanja na otočiću Vrniku budući supružnici sa svojim gostima slavit će na susjednom otoku Korčuli.

''Ne nešto preveliko, uži krug prijatelja, obitelji, ja bih rekao nekih 80-ak ljudi, nećemo neke megalomanske svadbe za nas, ajmo to nazvati malo privatnija svadba'', kažu.

VIDEO>>Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Komentara 3

DU
Deleted user
13:01 01.08.2022.

I onda se čude kako ih zovemo ...

TO
tomzag
13:33 01.08.2022.

Dajte malo naturalnih fotki, Tisno je pravi primjer kako treba izgledati autentična fotografija

IP
info_punkt
13:07 01.08.2022.

lijepa žena ta Nives

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije