Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nenamjerna pogreška

Gledatelji primijetili novi gaf na HRT-u, ovaj natpis zamijenio je ime stručnjaka

Foto: HRT
1/5
01.08.2022.
u 10:01

U jednom trenutku za vrijeme njegova komentara pojavio se na ekranima gledatelja natpis Lorem Ipsum Dolor. Oni su brzo ovaj screenshot podijelili na Twitteru.

Društvenim mrežama se proširio screenshot s četvrtog programa HRT-a, a riječ je o novoj pogrešci. Nije nepoznanica da se pogreške događaju, a ova slučajna dogodila se kada je stručnjak za sigurnost Gordan Akrap komentirao rat u Ukrajini.

U jednom trenutku za vrijeme njegova komentara pojavio se na ekranima gledatelja natpis Lorem Ipsum Dolor. Oni su brzo ovaj screenshot podijelili na Twitteru. 

 

Podsjetimo, još jedan gaf se na toj televiziji dogodio i prije nekoliko dana. Naime, reporterka Matea Dominiković javljala se s naplatnih kućica Lučko, a njezino javljanje najavio je voditelj Igor Dunaj. 

– Kod naplatne kućice na Lučkom je Matea Dominiković – rekao je u Dunaj u nedjeljnom podnevnom Dnevniku, a nakon toga na ekranu se pojavila Matea te krenula sa svojim izvještajem ne sluteći da se grafici potkrala pogreška i da je umjesto Dominiković potpisana prezimenom Damjanović.

Inače, Dominiković je prije HRT-a kratko bila na Una TV-u, na koju je stigla s N1 televizije. Ranije je bila i dio redakcije RTL-a, a osim po profesionalnom izvještavanju, u javnosti se pisalo i o njezinu privatnom životu. Naime, Matea je jedno vrijeme bila u vezi s jedanaest godina starijim glumcem Jankom Popovićem Volarićem (42), no njihova ljubav nije dugo potrajala. Matea se ovaj mjesec udala za pisca i pjesnika Darka Šeparovića. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Ključne riječi

Komentara 3

BI
billynik
10:47 01.08.2022.

Po tome "stručnjaku" Rusi bi već davno izgubili rat u Ukrajini i povlačili se prema Uralu.

M3
Miške 3
07:21 02.08.2022.

A što o tome misli Ankica Mamić .

TI
tigidar9
11:05 01.08.2022.

A stručnjakaaaa ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije