Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boravi u turskoj

Franka Batelić pozirala u bikiniju i pokazala trudnički trbuščić: Komentari ne staju, a javila se i Albina

Foto: Instagram
1/10
01.08.2022.
u 11:00

Ovaj put otkrila je da ide na kupanje. Za tu priliku odjenula je crni bikini, a od sunca se zaštitila šeširićem i dugim bijelim ogrtačem. ''Trudnički trbuh i uživancija u još jednom trbušastom ljetu'', napisala je pjevačica i članica žirija 'Plesa sa zvijezdama'.

Pjevačica Franka Batelić (30) i bivši nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka (36) trenutačno borave u luksuznom resortu D Maris Bayu u Turskoj, omiljenoj destinaciji poznatih Hrvata, a ondje redovito ljetuje i pjevačica Maja Šuput.

Vedran je već objavio na svom Instagram profilu nekoliko fotografija ljetovališta i pokazao predivan pogled iz sobe, plažu i bazen koji su dio resorta u kojem noćenje za dvoje odraslih i malu bebu stoji od 8600 do 14.700 kuna. Fotografije s odmora, na kojem očito uživa, objavljuje i pjevačica.

Ovaj put je otkrila da ide na kupanje. Za tu priliku odjenula je crni bikini, a od sunca se zaštitila šeširićem i dugim bijelim ogrtačem.
''Trudnički trbuh i uživancija u još jednom trbušastom ljetu'' napisala je pjevačica i članica žirija ''Plesa sa zvijezdama''.

 

Brzo su joj se javile i druge poznate dame koje su pohvalile njen izgled. Članica Feminnema Pamela Ramljak napisala joj je: "Koja lijepa trudnica", a bivša manekenka  Anita Dujić i pjevačica Albina u komentarima su joj ostavile emotikone smajlića sa srcima u očima. 

Podsjetimo, u povodu četvrte godišnjice braka Franka i Vedran javili su se na Instagramu. Prvo je Franka objavila nekoliko zajedničkih fotografija, među kojima su i fotografije s njihova vjenčanja, s odmora, sa psom te sa sinom Viktorom.

"Dvoje djece koje je odraslo zajedno... Sretna nam četvrta godišnjica braka! Već deset godina, kroz sve nevere i bonace, držimo kormilo skupa!" napisala je pjevačica u opisu.

U komentarima mnogi pratitelji uputili su im čestitke. Jedan od njih bio je i Frankin kolega iz žirija showa ''Ples sa zvijezdama'', plesač Marko Ciboci. "Čestitam", poručio im je te dodao emotikone srca. Javila se i glumica Bojana Gregorić Vejzović. "Prekrasni ljudi, sretno vam još 100 godina zajedno", napisala im je. "Predivno, čestitam", pisali su im i drugi. Inače, Franka i Vedran upoznali su se na Zrću 2012. godine. Vedran je u to vrijeme počeo igrati za moskovski Lokomotiv, pa su oboje živjeli na relaciji Zagreb – Moskva. Svoju ljubav brakom su okrunili u ljeto 2018. godine, a roditelji malenog Viktora postali su početkom 2020. godine. Par, koji ne voli puno govoriti o svom privatnom životu, sad očekuje drugo dijete.

Franka je u svibnju otkrila da je trudna.

"Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić…Ta daaaaaaaam – Viktor će na jesen postati veliki brat!  On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicuuuuuu.  A ja se nadam da će biti barem malo bolji spavač od brata! Hihihi", napisala je Franka tada na Instagramu uz nekoliko fotografija trudničkog trbuščića.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije